Hogy reagálnátok? Rosszul esne vagy csak én lihegem túl?
Igazad van...
Gondolhatja, hogy úgyis meglátom a képeket! Egyszerűbb lenne(ha már így viselkedett) neki kezdeményezni egy bocsánatkérést. A barátja kocsijával mentek, még péntek este mondta is, hogy holnap megyek velük bulizni, mert annak a barátjának is mondta, mert úgy intézik a kocsit... tudom, megeshet, hogy mondjuk a másik sofőr ivott, mégsem akar menni stb., de szerintem akkoris úgy lett volna korrekt, hogy a házibulira attól elhívjon és közölje, hogy nem férek be. Ennyi. Egyértelmű, hogy a sofőr a barátnőjét viszi, még ha csak pár hete ismeri is, a másik pár nyilván együtt megy, így én vagyok az, akit ki lehet hagyni. :( De legalább szólt volna, mert úgy bánt ez és rosszul esik. :(
Mellőzzük az irónikus hangnemet. Köszönöm.
Azt nem tudom, hogy velük volt-e a harmadik csaj vagy csak a lányok barátnője és ott taliztak, ugyanis csak a két csaj pózol vele. Persze igen, lehet hogy velük ment a csaj és én ezért nem mehettem, nem tudni...
elegánsan küldd el a jó fenébe.
mondd meg neki, hogyha képtelen megtisztelni azzal, h őszinte legyen, akkor nincs értelme a továbbiakban ismerkedni.
ennyi. se több, se kevesebb.
felesleges órákat átbeszélni erről. ez a fiú nem vesz téged komolyan, ne pocsékold rá az idődet, vannak nála sokkal normálisabb srácok.
Erre mondják, hogy eső után köpönyeg. Most már tényleg azt mond, amit akar.. Kicsit furcsa ez a véletlen egybeesés.
Azt pedig egyáltalán nem magyarázza, miért nem szólt neked róla előbb vagy utóbb.
Az én bizalmam biztos, hogy erősen meginogna ebben az emberben.
" "Tudtam, hogy ez a bajod" "
Nem tudta, csak számolt vele, hogy esetleg meglátod a képeket. Gondolom, volt is zsebben egy tartalék magyarázat (mellékes, hogy igaz-e vagy sem). Ezt egy felnőtt, 27 éves ember nem így intézi egy olyan emberrel, aki érdekli, akivel törődik, akit kedvel (de mással se nagyon...). Mindent megelőzően eléd kellett volna állnia és elmondania, hogy figyelj, úgy alakult, hogy aztán mégis buli volt, ne haragudj, stbstb, legközelebb mindenképp vinni szeretnénk téged is, de ez spontén jött össze, és már nem tudtunk szólni/nem láttuk értelmét, hogy szóljunk. Valami ilyesmi. Egy kedves hárító magyarázat. Nem az a megoldás, hogy megvárom, amíg az alany előadja sértődötten a durci okát, és akkor kimosom magam.
Én még sose magyarázkodtam ilyesmi miatt, de így csinálnám. Pláne egy felnőtt embernek így kellene. Most nem is arról van szó, hogy ez duma, vagy sem, hanem hogy ennyi kultúra nem szorult belé, hogy így intézze az ügyeit. Elég tiniszínvonalon nyomja... (bocs,tinik).
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!