Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy reagálnátok? Rosszul...

Hogy reagálnátok? Rosszul esne vagy csak én lihegem túl?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel úgymond együtt vagyunk. Már 1-2 hete tervezte hogy a hétvégén(most szombat, 19-e) csinál egy házibulit, aztán elmegy a társaság egy közeli diszkóba bulizni. Teljesen fel volt pörögve, várta a bulit. Kijelentette, hogy ne csináljak erre a napra programot, nagyon szeretné, hogy elmenjek, még péntek este is megerősítette ezt telefonban. Mondtam neki, hogy persze, megyek. Aztán tegnap délután írta, hogy lehet nem lesz bulija, mert a barátja csajának az anyja cinkel valamin, így meg a barát se megy a nőci nélkül. A másik páros, aki ment volna azok meg pihennek otthon. De az a barát, akinek a csaja miatt "maradt el" a buli, áthívta őt magához iszogatni kettesben, aztán majd lehet mennek bulizni. Elköszönt tőlem msnen, majd el is ment. Olyan rosszul esett, hogy megbeszéltük, hogy nála iszogatunk, aztán meg buli, végül semmi, otthon ültem és unatkoztam. De csak ma láttam meg a bulifotóknál, hogy a barátja nője(akinek az anjya állítólag problémázott), illetve a másik barát csaja(akik meg otthon pihennek) ott pózolnak egy harmadik csajjal abban a diszkóban, ahova mentünk volna.(Egyértelműen a fiúk is ott voltak, de ők utálnak fotózkodni) :( Vagyis mégiscsak mindenki elment, kivéve én. De ha ennyire nem akarták, akkor miért nem volt velem őszinte? Vagy mondta volna, hogy nem férek a kocsiba vagy ilyesmi, de ez olyan rosszul esik... Pláne hogy ő hívott engem az első perctől fogva, nem is én hívattam meg magam. Ezek után az sem lepne meg ha nem is a barátnál lettek volna a buli előtt, hanem nála volt a kis összejövetel.:( Szerintetek most hogy kellene nála reagálnom? Ti mit mondanátok neki? Letámadni vagy hárpiáskodni sem akarom, de szeretném, hogy tudja, nem vagyok hülye. :(
2011. márc. 20. 11:52
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Én ezt a srácot szépen leépíteném a helyedben! Egyértelműen szándékosan vert át és hazudott. Hiába ígéri meg, hogy legközelebb nem lesz ilyen, aki már egyszer ezt megcsinálta, az legközelebb is megfogja. Hidd el, az ilyen fiúk nem fognak megváltozni, legalább is nem 10 éven belül (gondolom még fiatalok vagytok)

Legyél határozott, nehogy már hülyét csináljon belőled, aztán meg jót nevetnek rajtad!

Üdv

31/N

2011. márc. 20. 12:21
 12/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok hasznos választ. Igazából 27 elmúlt, tehát már fel kellene nőjjön...
2011. márc. 20. 12:28
 13/33 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok:

na ha 27 elmúlt, akkor meg főleg küld el a fenébe! Akkor ő ilyen link,hazudozós alak és az is marad.

2011. márc. 20. 12:32
 14/33 anonim ***** válasza:
Biztos hogy volt valami oka annak hogy meggondolta magát.Kérdezd meg hogy még is mi történt és beszéljétek meg nyugisan.Nem kell rögtön rosszra gondolni.
2011. márc. 20. 12:33
 15/33 A kérdező kommentje:

Na eddig semmire nem jutottam. Feljött msnre, rámírt, kérdezte mikor keltem meg azt ecsetelte, milyen rossz idő van. Elment enni, aztán írta, hogy lefekszik kicsit, mert leragad a szeme, de amint felkel, ír, ki sem lép. Annyit megjegyeztem, hogy "gondolom nem pihented ki magad"

Olyan mintha direkt kerülné, hogy szóba kerüljön az este vagy legalábbis ő nem hozza fel a témát.

2011. márc. 20. 12:49
 16/33 anonim ***** válasza:

Nem reagálod túl. Amint az előzőekben is írták, írj a képhez valami "cuki" kommentet a képhez és valahogy mindenképpen tudatnám a sráccal, hogy tudok a dologról. Ne rendezz nagyjelenetet, egyszerűen mondd meg neki, hogy (ezt is írták már neked) több meghívásra nem tartasz igényt.

Itt mindenképpen arról van szó, hogy nem akartak veled bulizni. Ha máshogy lenne, akár az utolsó pillanatban is szólhattak volna.

2011. márc. 20. 12:52
 17/33 anonim ***** válasza:
A helyedben személyesen beszélném meg vele és először megkérdezném, hogy telt a tegnap este (valószínűleg nem fog igazat mondani) Utána elmondhatod, hogy tudsz mindent, aztán szépen elküldheted melegebb éghajlatra a hazugságaival... Magyarázkodni fog, de ne engedd, hogy hülyének nézzenek. Ha esetleg az este folyamán véletlenül alakultak így a dolgok, hogy mégis mindenki el tudott menni vele bulizni, akkor is furcsa történet, mert normál esetben ez úgy működik, hogy még este felhív vagy ír egy sms-t, hogy ez és ez van, ha még ébren vagy és van kedved, kapd össze magad és menj velük. Ha most hazugságon kapod, soha nem fogsz benne megbízni. Ha jövő héten szombaton azt mondja egész este otthon lesz és tv-t néz, te vasárnap az interneten akkor is meg fogod nézni a bulifotókat...
2011. márc. 20. 12:56
 18/33 A kérdező kommentje:
Igen, valószínűleg az lehet, hogy nem tartottak igényt a társaságomra. :( De azt nem értem, hogy akkor minek hívott? Direkt többször is erősködött, hogy menjek. Még direkt rá is kérdeztem egyszer, hogy a többiek se bánnák,ha mennék? Persze lehet, hogy más magyarázata van, pl. csak egy autóval mentek, és így pont 5-en voltak, de könyörgöm, attól a "házibulira" még hívhattak volna, hisz az helyben van, simán oda tudtam volna sétálni. Értitek, nem is esne ez ilyen rosszul, ha nem készültem volna fel rá lelkileg meg nem ő hívott volna. :(
2011. márc. 20. 12:56
 19/33 anonim ***** válasza:

Velünk egyszer egyetemen történt ilyen. 8an voltunk egy baráti kör, és bulit szerveztünk, ám úgy történt, hogy kútba esett. Volt egy csaj, aki messzebb lakott, és ritkábban járt be órára, neki is szóltunk. Aztán úgy alakult aznap este, hogy mégis belefér egy buli (ez a szórakozóhely előtt lett megbeszélve). A csaj nem volt ott, és nem is tudott semmit, de felhívtuk, és megmondtuk neki, hogy mégis van, ha még belefér, akkor jöjjön taxival, cserébe pedig meghívjuk valami italra (hogy a taxi ne legyen igazságtalan). Ennyi.

Szerintem téged is fel lehetett volna hívni, hogy mégis van buli, csak esetleg nem tudtok kocsival menni, busszal/vilivel kéne, stb. Vagy annyi, hogy megmondják, ne a házibuliba gyere, hanem a diszkóba... Érted... Ha akartak volna, tudtak volna szólni, megoldani, hogy ott legyél.

Nem azt akarom, hogy rosszul essen, csak mondom. Még így utólag is mondhatná, ha nem titkolná, hogy te, tegnap mégis voltunk, ne hari, hogy nem szóltunk, de... Ilyen szitut is hallottam már. Ez még mindig nem annyira gáz, hisz legalább nem hazudik a képedbe és nem akarja, hogy mástól tudd meg.

Szerintem ártatlanul hozd fel neki msn-en hogy mi volt tegnap? Hallgasd végig, mit kamuzik (valszeg kamuzni fog valamit), aztán higgadtan add tudtára, hogy de érdekes, akkor hogy kerülnek ő és a haverjai azokra a bulifotókra? Aztán hadd magyarázkodjon. Legalább égjen be, ha már ilyen szemét volt.

2011. márc. 20. 13:10
 20/33 anonim ***** válasza:

Elég aljas dolog. Ő kérte, ne csinálj más programot, és rávett, hogy menj vele. Ezek után ő a felelős az egészért. Ha nincs hely a kocsiban, akkor ti ketten menjetek másik kocsival vagy tömegközlekedéssel! Milyen már, hogy fenntartatja magának azt az estét, aztán kihagy téged belőle?

Bármi is történt, őszintének kellett volna lennie. Ha a barátja kocsijával mentek, szerintem elég lett volna sajnálkozva közölni, hogy mégsincs hely, ha pedig saját kocsi, akkor hagyjon otthon valaki mást! Te fenntartottad neki az estédet, ő meg sz*rban hagyott és átvert..

Részemről balhé lenne a vége, és többé nem kérnék a társaságából. Hazudott.. Ha bántaná, akkor még este vagy most reggel előadta volna, mégis hogy keveredtek a buliba, és bocsánatodat kérné, amiért így alakult!

2011. márc. 20. 13:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!