Nagyon félek! Velünk történhet ilyen?
Amióta halottam mi történt Japánba nem tudok aludni,egy folytában rettegek. Nagyon félek,hogy itt ahol én élek itt is történhet vmi nagy természeti csapás. Félek,h mi van ha akkor a szüleim dolgoznak és nem lesznek itthon. Ugy kell majd meghalnunk h nem együtt vagyunk? Már félek iskolába menn is,meg rettegek ha a szüleim el mennek dolgozni. Félek h vmi bajuk esik,és egyedül maradok.
Kérlek mondjátok meg h itt Zalamegye székhelyén Zalaegerszegen történhet e vmilyen természeti katasztrófa. Kiönthet annyira a Zala folyó h elárasztja az egész várost? Lesz a Hurrikán,tornádó,elérhet e ide atomrobbanás,stb...?
Köszönnöm a válaszokat!
13/L
Kiskoromba én is ettől rettegtem. Nem lesz semmi. Vagy... lehet ez gonosz, de... ha árvíz, földrengés lenne (ez a kettő valószínűbb) akkor van elég idejük a szüleidnek, hogy érted menjenek. Illetve ezeket is, mint ahogy a tornádót is, tudják előre jelezni, így biztonságban el tudják vinni az embereket.
Az atomerőmű más tészta, én attól rettegtem nagyon. De azt ellenőrzik, figyelnek rá. Illetve mikor robban, a robbanást sincs időnk hallani, és meghalunk, olyan pici ez az ország.
Japán azért ennyire szerencsétlen, mert rossz helyen van. Mi egy medencében élünk, szóval viszonylag biztonságos helyre hozott minket anno Árpád apánk. Szal, 1 szó, mint 100, ne parázz.
23/L
Tudom h butaság ilyeneken gondolkodni,de csak ezen jár az agyam.
Szoktam autóbaleseteken is gondolkozni,mikor hallok olyat h vkit elütöttek és meghalt,olyankor napokig azon rágódok h mi van ha egyszer engem vagy a szeretteimet gázolnak halálra :S
21:08-as kortársam szépen elmagyarázta:)
Szóval ne félj!:)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!