Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretnék ismét gyermeket...

Szeretnék ismét gyermeket vállalni, de a férjem hallani sem akar róla. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
3 éve elvesztettem a 18 éves fiamat autóbalesetben. Maradt egy most 18 éves lányom. 42 éves vagyok, nagyon szeretnék gyermeket vállalni, a férjem és a lányom viszont nem támogatnak. A lányom azt mondja, nem tisztelem a bátyja emlékét, miért akarom pótolni, a férjem is majdnem ugyanezt mondja, ő nem tudja feldolgozni, teljesen megtört ember lett. Nagyon sokat szenvedtem, de egy kisbaba talán újra színt hozna az életembe. Ezt nem értik meg, senki nem támogat, én nem pótolni akarom a fiamat, de ezt hangoztatják! Könyörgöm segítsetek, a férjem nem akar erről beszélni és az én akaratomat senki nem veszi figyelembe, nem tudok sehova se fordulni.
2011. márc. 19. 17:30
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
56%

A férjemet 40 évesen szülte anyósom, anyós most 72 éves, remek formában, ép szellemileg és testileg. És a férjemnek van egy 11 évvel idősebb bátyja, akinek a kutya nem kérte ki a véleményét, hogy akar-e testvért.

Nem a kor és nem a testvér itt a gond, hanem az apa. Ha ő nem akar, akkor nincs mit tenni. :(

2011. márc. 19. 17:51
 12/30 anonim ***** válasza:
25%

és mi a biztosíték, hogy egy 25 évesen szült nő biztosan fel tudja nevelni a gyerekét? Semmi. Mint ahogy arra sincs, hogy egy 42-43 évesen szülő nő ne élhetne 80 évig is.

ra reagálnék.

Valóban lehet, hogy élnek a szülők, de kérdezem hány vénembert látsz az utcán őszintén.

A férfiak nem érik meg egyszerűen a 65 éves kort sem zömében. Nézd meg a KSH statisztikát.

Közben a legtöbb f.asz 42 évesen akar nősülni, a sok idétlen amerikai filmből szedik, hogy örökké egészségesek maradnak.

2011. márc. 19. 17:54
 13/30 anonim ***** válasza:
52%
De, egyrészt a korod baj, másrészt a lányodnak nagy fájdalmat okoznál, rá nem gondolsz? Ő az egyetlen gyermeked, az ő érdekeit tartsd szem előtt, fáj neki, hogy pótolni akarod a testvérét és őt se értékeled. A férjednek meg szintén csak igaza van teljes mértékben. Egyedüli tapintatlan az te vagy itt a dologban.
2011. márc. 19. 17:55
 14/30 anonim ***** válasza:
58%

Na igen, most a Fehér Anna szül egy jót, és ettől kezdve a férfiak 50 éves korukig csak együtt akarnak majd élni házasságkötés nélkül.

A nők meg 50 évesen akarnak lombik programot maguknak és szülni.

Ennyi ba.rmot!

Az orvosok haja már most is égnek áll a 35 év feletti nőktől, akik azt hiszik még fiatalok és az őszülő apukajelöltektől. Fel is kell nevelni azt a gyereket, jó hogy nem nyugdíjas mámik akarnak gyereket unoka helyett.

2011. márc. 19. 17:57
 15/30 anonim ***** válasza:
82%

Bármennyire is divat ma 40 év felett szülni, szerintem felelőtlenség. Igaz semmi garancia nincs arra, hogy huszonévesen fel tudod nevelni a gyereked, de nekem elég furcsa, hogy a gyerek akár az unokája is lehetne.

Arról nem is beszélve, hogy egy gyermek születése mindig mindkét szülő közös döntése kellene hogy legyen.

2011. márc. 19. 18:02
 16/30 anonim ***** válasza:
56%
17:57 :( Egy 43 éves anyuka mámi? Az nem jut eszedbe, hogy van akinek nem sikerült addig szülnie? Vagy, mint a kérdező, nem pótolni akarja a fiát, mert lehetetlen, de szeretne egy kisbabát. Miért kell ezért leszólni? Sok 42 éves, normális mentalitású nő (még egy másik generációból), sokkal egészségesebb és jobb anya lenne, mint némely huszonéves, fiatal, drogos, cigis, plázacica, agyatlan anyuci. ehh
2011. márc. 19. 18:05
 17/30 anonim ***** válasza:
12%
Pótolni akarod a fiadat, sosem szeretted igazán. Minek akarsz másik gyereket? Ott a lányod, inkább vele foglalkozz. Ne akard mindenkinek az életét megváltoztatni a te akaratod miatt. A gyerek nem mindenkinek áldás, amint látszik, a férjednek és a lányodnak inkább átok lenne.
2011. márc. 19. 18:09
 18/30 anonim ***** válasza:
96%
Nem értem, hogy egyes kommentelők nem olvassák el rendesen a kérdést? Azt írta a kérdező, hogy nem pótolni akarja a fiát. Miért bíráljátok meg? Honnan tudjátok, hogy min ment keresztül 1 év alatt, hogyan jutott ide? Lehurrogni ocsmány dolog szerintem. Főleg, hogy olyanok osztják az észt, akiknek fogalmuk sincs róla, hogy mit érezhet.
2011. márc. 19. 18:14
 19/30 anonim ***** válasza:
48%
Az is ocsmány dolog, hogy senki nem tudja, mit érez a férje és a lánya. A férjét meg KELL győzni arról, hogy legyen még egy gyereke, mikor a kérdező is írta, hogy mennyire megtört ember lett és hallani sem akar róla. A lánya meg ne szóljon bele, mert ő egy senki, nem is a család része, igaz? Úgy látszik, itt még senki sem gyászolt meg senkit. Undorítóak egyesek.
2011. márc. 19. 18:18
 20/30 anonim ***** válasza:
75%

Legelőször részvétem.

Egyesek itt igen sokat megengednek maguknak, milyen alapon meritek kijelenteni, hogy a kérdező nem szerette a fiát, vagy, hogy pótolni akarja. Szégyellhetnétek magatokat.

Senkinek semmi köze kedves kérdező, hogy hány évesen szeretnél gyereket, ha férjeddel sikerül megbeszélned és jobb belátásra bírnod akkor senki véleménye ne érdekeljen sok süket ember osztja az észt, pedig igazából semmi közük. A lányodnak el kell mondani, hogy ettől ő se kevesebb se több nem lesz, semmit nem veszít ha testvére lesz. Kívánom neked, hogy beteljesüljön a vágyad. Kitartás!

28N

2011. márc. 19. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!