Miért nem köszönik meg jó páran a kérdezők a válaszokat?
Én például a kérdésben meg szoktam előre köszönni. És többek között azért nem kommentezem tele a válaszokat köszönömmel, mert amikor válaszoló vagyok, baromi idegesítő, ha hat válaszért három oldalt kell végiglapozzak, különösen amikor sz*rakodik a net.
A másik dolog: szinte minden fórumon ki van kötve, hogy köszönömökkel ne törd meg a beszélgetést. Szóval amit itt igényelsz, azt a legtöbb fórumon kimondottan tiltják, és ha az ember megszokja, hogy mindenhol így szokás, akkor itt is így csinálja.
Miért válaszolsz? Segíteni szeretnél, vagy mindegy, hogy a válaszod segít-e a kérdezőnek, te a "köszönöm" szóért írod meg a választ?
Vagy kérdezem másképp. Ha neked fáradtság, ahogy írtad is, miért válaszolsz? Nem kérte a kérdező, hogy pont te válaszolj neki. Te döntöttél úgy.
Miért vársz köszönetet? Miért nem elég neked maga az érzés, hogy te segítettél, vagy megpróbáltál segíteni?
Röviden: a hiba benned van.
"Majd, ha az utolsó választ is megkaptam, megköszönöm."
:)))
Honnan tudod, hogy melyik az utolsó válasz? :)
Előfordulhat, hogy a beszélgetés "hevében" el is feledkeznek róla, vagy éppen várnak még további válaszokat és majd utána köszönik meg, vagy már a kérdésben megköszönik, de olyan is van, hogy szegény kérdező olyan válaszokat kap, amiket én sem köszönnék meg.
Persze azért illik megköszönni a válaszokat... ha pedig valakik ezt esetleg elmulasztják, illik nem az orruk alá dörgölni.
Ha eltűnik az oldalról
Egyébként meg csak azért várok köszönetet, hogy megtudjam, hasznos választ adtam-e a kérdezőnek?
"Ha eltűnik az oldalról"
Az mikor és hogyan történik? Melyik oldalról? Nem értem.
Innen tudtommal nem tűnik el semmi.
Egyébként ha így van, hogy a köszönömből megtudod, hogy hasznos választ adtál, akkor lehet hogy azért nem köszönte meg, mert számára nem volt hasznos a válaszod. Nem lehet?
Igen sok embernek nagyon alacsony az intelligencia hányadosa és ők természetesnek veszik h nekik minden kijár. Csak azt a "rohadt" egér görgőt nemtudja oda húzzni és véleményt nyivánítani ne adj isten megköszönni.Nem a zöld kezecskékről papolók itt hanem arról a pici "koszról" hogy beírjam h KÖSZI a válaszokat.Képes oldalakon át lamentálni h miért nem köszöni meg. Tudom h néhány választ most én se fogok megköszönni amit majd itt kapok, az is biztos h zsebre se teszem, de hát lelkük rajta.
Egyszer egy tanárom azt mondta nekünk:
Fiam az udvariasság pénzbe nem kerül, de másnak jól esik. Ugye milyen igaza volt?!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!