Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 éves voltam mikor megerősza...

16 éves voltam mikor megerőszakolt egy 35 éves férfi, most 25 vagyok (épp ma) és mikor felkeltem ez jutott eszembe, pedig van már férjem és egy gyönyörű kislányom de mégis olykor eszembe jut ez a dolog. El lehet ezt felejteni egyáltalán?

Figyelt kérdés
16 éves voltam mikor megerőszakolt egy 35 éves férfi, most 25 vagyok(épp ma) és mikor felkeltem ez jutott eszembe, pedig van már férjem és egy gyönyörű kislányom de mégis olykor eszembe jut ez a dolog.El lehet ezt felejteni egyáltalán?
2011. márc. 18. 12:31
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
61%

Szia!

Volt egy másik 10:01-es hozzászóló. Eléggé tapintatlan volt, a kérdező helyesírásával volt elfoglalva, nem a kérdéssel.

Üdv!

2011. márc. 18. 13:23
 22/27 anonim ***** válasza:
77%

13:08-as!

Ja, hogy te úgy gondolod, hogy valaki flörtölget, vagy kivágottabb ruhában van, az már nem mondhat nemet semmire? Úristen! A nem, az akkor is nem, ha meztelenül vagyok. Nem állatok vagyunk, hogy ne bírjunk magunkon uralkodni, illetve elfogadni a másik visszautasítását.

Azért megnéznélek ha a 16 éves lányod majd flörtölget egy 18-19 éves sráccal, az meg egy buliba részegen ráugrik, mert hát húzta az agyát!

2011. márc. 18. 13:24
 23/27 anonim ***** válasza:

10:01=13:01

Bocsi

2011. márc. 18. 13:24
 24/27 A kérdező kommentje:

Igen volt egy 13:01es akit a helytelen irásom zavart...

Mindenkinek köszönőm a válaszát!!!

2011. márc. 18. 13:30
 25/27 anonim ***** válasza:
54%
A seb begyógyul de a heg örökre ott marad. Sajnos ez nagy igazság. Elfelejteni sose fogod de a fájdalom enyhül és megtanulsz együtt élni vele. S egyre kevesebbet jut majd eszedbe. A férjed szeret és ott van a kislányod mikor az a szörnyűség eszedbe jut gondolj arra akik igazán szeretnek és győzd le a démonaidat. Sok sikert.
2011. márc. 18. 14:49
 26/27 anonim ***** válasza:
72%

Általában ez történik akkor, amikor valaki 16 évesen kihívó ruhákban összeszűri a levet egy 35 évessel, húzza az agyát, utána pedig megy a csodálkozás, hogy én semmit se csináltam...

és ha így is volt akkor is a pasinak nem lett volna szabad még akkor sem megerőszakolnia...ez nem túl normális dolog ha nem tudnád:) vagy te csak az ösztönöknek élsz? sajna már nem az őskorban vagyunk...ill állat se vagy:) barom...

22L

2011. márc. 18. 15:34
 27/27 anonim ***** válasza:
75%

Boldog szülinapot!

Én tanulságot vontam le ebből a történetből. Az, hogy veled ez a szörnyűség megtörtént, arra ösztönözzön, hogy a kislányodat próbáld olyan irányba terelni, hogy vele ne történhessen ilyen borzalom! Szerintem ezt mondani se kell, de minden fiatalt fel kéne világosítani a veszélyekről.. Sok boldogságot a jövődhöz! (:

2011. márc. 18. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!