Megsértett a vőm mit csináljak?
Pedig nekem meggyőződésem volt a nagymama, mert a nők, meg a zanyósok szoktak ilyen hisztisek lenni.
A kérdés megmarad annak, ami: ki a fontosabb: a lányod és az unokád, vagy a vőd meg a sértődés?
Egyem a lelked! Sebet hagyott benned??? Óóó, szegénykém...
Nem kéne inkább félretenni ezek a hülye sértődéseket? Pl. minek ilyeneket mondani, hogy az unokád kedvéért hajlandó vagy egy asztalhoz ülni? Ezzel ugyanis azt is mondod, hogy egyébként nem lennél hajlandó. Nem a sebeket kéne nyalogatni, meg duzzogni, hanem túllépni az ellentéteken és megbocsátani egymásnak. Elfogadni másokat, mások családját, nem csak a saját igazunkat védeni, a saját tökéletességünk látszatát kelteni. Csomó ilyet láttam már, a családom tele van ehhez hasonló perpatvarokkal, és tapasztalatból mondom, hogy a hülye, veszekedős, duzzogós rokonságnál nincs rosszabb a világon.
Szerintem semmi olyat nem mondott, ami miatt össze kellett volna csomagolni vagy balhézni, max. annyit, hogy "jó, te döntesz, de azért még beszélgetni lehet róla". A gyereket illetően az a normális, ha a szülők döntenek (persze együtt, ezt hangsúlyoznám - de ez a lányod dolga), nem a nagyszülők.
Nagypapaként nem kéne játszani a nebáncsvirágot. Felnőtt vagy, nem óvodás.
Vagy azért neheztelsz, mert a halott nagymamát megsértették, és azt gondolod, hogy az ő sérelmét meg kell torolnod? Mert ez gáz lenne.
Ez a kérdés igazából így hangzik: "megsértődtem és igazam van, mit csináljak?"
De semmi gond, elég sok az ilyen kérdés a GyK-n.
Szerintem pedig tényleg bántó volt, főleg ha a kérdező tényleg csak ennyit mondott. Nem feltétlenül szólt bele a ballagásba, talán a lánya kérte ki a véleményét, ő pedig válaszolt. Tudjátok vannak olyan pillanatok, amikor nagyon rosszul jön ki a helyzet és nagyon rosszul tud esni. A kérdező pont hogy békét ajánlott a család kedvéért, félretette az indulatokat.
A helyedben én tisztáztam volna a dolgot, de ha így alakult, akkor mostmár hagyd, nem hiszem,hogy meg akart bántani. A béke mindennél fontosabb, szóval felejtsd el, ami történt és jó szórakozást a ballagáson :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!