Megsértett a vőm mit csináljak?
Függetlenül attól, mit mondott a vőd, és mi oka volt rá: nem őt látogatod meg ilyenkor, hanem a saját gyereked.
A gyereked fogod azzal büntetni, ha ennél is ritkábban találkozol vele, pedig ő nem tehet erről. Valószínűleg, négyszemközt helyre fogja tenni a párját.
Nem az a megoldás, hogy duzzogsz, hanem ha minél hamarabb felhívod telefonon, és elmondod nekik, hogy te erre nem szolgált rá, és rosszul esett.
Ha kimondod, jobban fogod magad érezni, mintha megsértődsz, és évekig kerülöd a lányod. Ez így nem helyes.
sajnálom, hogy sebet kaptál : (((
azt tapasztaltam,csak egyféle gyógyulása van a sebeimnek: megbocsátani az ellenem vétkezőnek
nehéz, de különben ,amí gyógyulna, mindig újra és újra feltépem - enm tud begyógyulni
vannak aki 20-30 éves sérelmeket "ápolnak"- úgy beszélnek róla, mintha tegnap történt volna
szóval az nem igaz, hogy az idő bármit is begyógyítana.
Ezen nekem kell dolgozni: megbocsátani. Nehéz, tudom.
Bocs, de elég sértő olyat mondani valakire, hogy csak az unokád miatt vagy hajlandó velük egy asztalhoz ülni.
A vőd a szüleit védte meg, a saját anyját és apját, akik pont úgy az unokád nagyszülei, mint te.
Nem jogos, hogy megsértődtél, és nem korrekt, hogy erre úgy reagálsz, hogy akkor nem látogatod meg még ennyit sem az unokáidat meg a lányodat.
Milyen anya és nagymama az ilyen???
Utolsónak: igazad is van!
Most jól megbünteti a vejét, ha nem látja az anyósát!
A gyereke meg az unoka meg le van ejtve.Így kell ezt csinálni, jól odamondani, megsértődni, és évekig feléjük se nézni.
El se tudom képzelni, miért lehet rossz a viszonya a nászékkal. :PP
Főleg ha ők többet látogatják a családot, nem csak évente ötször.
;)
Ilyen anyósom lenne, nekem nem nagyon tűnne fel, hogy kevesebbet látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!