Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Téged zavarna ha a párodat az...

Téged zavarna ha a párodat az exe úgy köszöntené fel hogy odabiggyeszt még egy "puszit" netán szívecskét is a köszöntés végére?

Figyelt kérdés

Egyáltalán minek kell exet köszöntgetni? Főleg ha az nyilvánvalóan a tudtára adta hogy nem akarja látni..Letörölte msnről, közösségi portálokról, ez a csaj mégis sms-eket meg üzeneteket küldözget neki és már elegem van. Nem is lennék kiakadva ha nem irkálná oda hogy puszi, vagy szívecske.. páromnak meg nincs képe elküldeni..

Mit szólnátok hozzá hasonló esetben?

2011. márc. 17. 23:21
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
lemaradt a mondatom vége *hogy nem veszi észre hogy ezt ilyen stílusban már nem illik
2011. márc. 18. 12:41
 22/22 anonim ***** válasza:

Na, én már irtam itt.

Szóval, oké, nem veszi észre magát, de ez csak neki ciki, nem neked.

Szerintem inkább röhögj/etek egy jót rajta ilyenkor, hogy milyen szánalmas.

Én biztos ezt tenném.

L/24

2011. márc. 18. 14:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!