Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Téged zavarna ha a párodat az...

Téged zavarna ha a párodat az exe úgy köszöntené fel hogy odabiggyeszt még egy "puszit" netán szívecskét is a köszöntés végére?

Figyelt kérdés

Egyáltalán minek kell exet köszöntgetni? Főleg ha az nyilvánvalóan a tudtára adta hogy nem akarja látni..Letörölte msnről, közösségi portálokról, ez a csaj mégis sms-eket meg üzeneteket küldözget neki és már elegem van. Nem is lennék kiakadva ha nem irkálná oda hogy puszi, vagy szívecske.. páromnak meg nincs képe elküldeni..

Mit szólnátok hozzá hasonló esetben?

2011. márc. 17. 23:21
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Nem lakunk együtt, még iskolások vagyunk. Ez a vicc az egészben, hogy a csajjal évek óta nem beszélnek, csak akkor akarta visszakönyörögni magát amikor mi elkezdtünk járni.

Sajnos úgy néz ki ennek a lánynak nem elég elküldés. Már kb. ez volt a harmadik felköszöntése amibe puszikát vagy szívecskét rejtett, és a párom egyikre sem reagált max. annyit hogy köszi.. És engem ez bánt, mert én se, és nekem se írja senki hogy puszi... Pedig jópár fiú ismerősöm van, és sokan fel is köszöntöttek de szerintem ha valakinek párja van ne írogasson más neműeknek szívecskét, meg puszit, és ne óbégasson hogy hiányzik neki. Főleg ne exnek..

2011. márc. 18. 00:39
 12/22 anonim ***** válasza:
írjál magadnak te is sms-t és írd a végére a puszit ha pedig kérdi a párod, h kitől jött( mert úgy csinálod , h meglássa ő is véletlenül)Akkor mond azt először , h az exed küldte.Csak azután közöld vele az igazat és azt , h hogy is esik neked amikor ő is kapja a puszikákat szívecskéket az exétől. Legalább lesz fogalma róla.
2011. márc. 18. 02:02
 13/22 anonim ***** válasza:
69%
Irigyellek, hogy van időd ilyen komoly problémákkal foglalkozni, hogy egy szívecske volt egy SMS végén. Gondolom megbízol a barátodban. Akkor meg hadd irogasson az a tyúk, amit akar. 22/N
2011. márc. 18. 02:32
 14/22 anonim ***** válasza:

Szerintem csak magadat járatod le azzal, ha nekiesel a csajnak.

A párod téged szeret, veled van, akkor írjon neki, amit akar.

Ha reagálnál az ilyen megnyilvánulásaira, azzal csak azt mutatnád, hogy valami nincs rendben a párod és közted, vagy hogy neked nagyon kevés az önbizalmad és ezzel még adnád is alá a lovat.

Szerintem.

Amúgy meg az ilyen "puszi", meg "szivecske" meg "hiányzol" dolgok, hát, nekem rengeteg fiú barátom van és én is szoktam nekik ilyet "küldeni", ők is nekem, ezzel semmi probléma nincsen, nekem is van barátom, ő tudja, hogy ezek csak baráti gesztusok.

Mondjuk a te eseted más, csak mondom, hogy nem olyan komoly dolgok ezek.

L/24

2011. márc. 18. 03:06
 15/22 anonim ***** válasza:

Még az első évben engem is zavart,hogy 1-2 exe odabiggyesztette hogy puszi...(akivel közvetlen előttem járt,és sok évig,ő nem,vele nem beszélnek,de többi lánnyal igen)

aztán felfogtam,hogy semmi jelentősége,nem találkozik ezekkel a lányokkal,ő nem ir nekik,egy köszit ir ha sok pénze van a telefonján,de inkább annyit se

Kb 2.évtől pedig én "kezelem" az egyszem iwiwjét (többin fenn sincs),szólok ha irt valaki és van is értelme,de évek óta egy üzenetet se irt,(csak a mailcimek ,teelfonszámok miatt nem törölte magát még)én irok a nevében...

hülye kiscsajok próbálkozásán csak mosolygok..najó,néha felpakolok neki is 1-1 újabb közös képet:d legyen mit nézniük:D

23/N

2011. márc. 18. 06:48
 16/22 anonim ***** válasza:

Ezért h-ülyeségek ezek a közösségi oldalak. Csak a feszkót teremtik.

Nem tudom, hogy zavarna-e, még sose voltam ilyen helyzetben. Lehet, hogy csak tényleg visszahúzódó a srác, a csaj meg erőszakos, ezért nem meri elküldeni szemtől-szembe. Pedig az a hatásos, nem ez a letörölgetéses baromság. Szerintem meg kéne magyaráznod a barátodnak, hogy előbb-utóbb meg kell tanulnia szemtől-szemben elküldeni az erőszakos, nemkívánatos embereket, mert ha nem teszi, elég sok fölösleges konfliktus vár rá az életben. Egy ilyen csajt (vagy pasit) kb. 2 határozott (nem bunkó) mondattal egy életre örökre le lehet rendezni.

2011. márc. 18. 07:12
 17/22 anonim ***** válasza:
Nálunk a fordítottja van, párom köszöntötte fel a lány haverját egy puszival a végén, meg, hogy vigyázzon magára na arra mit mondtok?
2011. márc. 18. 08:20
 18/22 anonim ***** válasza:
56%
te bocsi, hány éves vagy? mert ebből a "párom" kifejezésből 30nak véltelek, bár a problémád szerint meg inkább 16 lehetsz
2011. márc. 18. 08:45
 19/22 anonim ***** válasza:
25%
Sosem értettem, hogy miért az "új" barátnő akarja elküldeni a régit. Ha a párom nem lenne képes lekoptatni akkor nyilván nincs túl rajta. Ez ennyire egyszerű.
2011. márc. 18. 09:30
 20/22 A kérdező kommentje:

Nem az hogy nincs túl rajta, nem ez a lényeg.. A koldusokat és a hajléktalanokat sem küldi el, egyszer odajött hozzánk egy fiatal srác és süketnek adta ki magát pénzt kunyerált és őt sem tudta elküldeni.. 18 éves vagyok.. Nem avval van bajom hogy nem bízok meg a barátomban, hanem zavar a csaj viselkedése.. Itt nem a párommal van probléma hanem a csajjal, hogy hogy lehet valaki ilyen szűklátókörű, hog

Nekem is vannak fiú barátaim persze, őket is megpuszilom születésnapjuk alkalmából, de az más szerintem mert egyikkel sem jártam. Volt hogy én is köszöntöttem fel exet mert még jóban voltunk, de egy Boldogottal vagy Isten éltessen-nel elintéztem.

2011. márc. 18. 12:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!