Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az én barátom, csak Anya...

Az én barátom, csak Anya koszos gyerekének a haverja, Anya barátja viszont egyenrangú Anyával. Miért?

Figyelt kérdés
A barátommal két éve vagyunk együtt. Mikor összejöttünk én tizenhat voltam, Ő tizennyolc. A barátom csak akkor alhatott nálunk hétvégén, ha mi főztünk, ha mi vettük az alapanyagokat, és ha mi takarítottunk. A barátom ezért az összes pénzét Rám költötte. Az ő szülei ebben az időben váltak, az Apukája külföldre ment hónapokra, így lehetőségünk sem volt máshova menni. Anyának mindig csak egy éjszakás kalandjai voltak, de most lett egy barátja, két hónapja vannak együtt. A harmadik találkozásnál Anya hozzánk költöztette, azóta is én főzők, én takarítok, de a barátom már nem alhat nálunk. Anya szavaival élve: Te csak a koszos gyerek vagy itthon, Ő meg csak a haverod. Anya barátja egyenrangú Anyával, Őt is ki kell szolgálnom, én vagyok a cseléd itthon, a barátom pedig nem lehet már nálunk, mert Ő mindenki számára vad idegen, aki csak zavarja nálunk a levegőt. A barátommal két évig bizonyítottunk, nem értem miért történik ez így.
2011. márc. 17. 18:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
49%
Nagyon remélem, hogy ez a kérdés kamu.. Ha nem, akkor nem értem hogy maradhatsz ott. 18 éves leszel, már nem vagy iskola köteless keress valami munkát addig kérj segítséget a párod szüleitől, menny el otthonról és ha stabil lesz a helyzeted folytassd a sulit.. Vagy beszélj a tanárokkal, valamelyik csak segít rajtad..
2011. márc. 17. 19:58
 12/12 anonim ***** válasza:

már mér lenne kamu???ezer és egy ilyet láttam már..sajnos vannak ilyenek...hát csajszi:) akkor legyetek a barátodnál és lehetőleg mihamarabb húúúúzz el a "családi fészekből"...és sok boldogságot neked:)

22L

2011. márc. 18. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!