Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Óriási szerelem - egyedülálló...

Óriási szerelem - egyedülálló férfi - házas nő - kisgyerek szerelmi háromszög. Mire számítsak hosszútávon?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Már régóta meg szerettem volna ezt a kérdést kérdezni. A helyzet a következő: Másfél éve férfiként élek egy szerelmi kapcsolatban. Ahol a másik fél a nő házas, kisgyerekkel. Nagyon szeretjük egymást. Lehetőségünk is volt mindig találkozni, minden stimmel velünk. Kivéve az, hogy a szerelmem házas. Én is az voltam, de elváltam. Nekem nem volt túl jó a házasságom, egyszerűen ment. Persze ez ennek a kapcsolatnak a hatására történt. A szerelmem pedig azt mondja, ő a kisgyerek miatt (5 éves) nem tud és nem is fog kilépni a házasságából. Mert a gyermek imádja az édesapját. Így hát eljátssza otthon, hogy minden rendben van. De ezzel együtt őrülten szeretjük egymást. Persze volt már pár cirkusz emiatt. De a szerelmünk mindig átsegített minket. Ez a helyzet már másfél éve tart. Szerintetek mi lesz hosszútávon? Teljesen tanácstalan vagyok és felőröl. Köszi a válaszokat.
2011. márc. 15. 15:35
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Én is a szívemre hallgatok, csak kíváncsi voltam mit gondolnak erről mások. legjobban arra lettem volna kíváncsi, hogy más volt-e ilyen helyzetben és ha igen, mi lett a végkifejlet.
2011. márc. 15. 19:26
 32/42 anonim ***** válasza:

Kedves előző!

Én hiszek a szerelemben, és rohadtul nem vagyok ellene.

6 éves voltam, amikor a szüleim elváltak, mert apukám csalta anyukámat, és a többi.

Olyan ügyesen intézték, hogy évekig fel sem fogtam igazán, és amikor igen, akkor is gyorsan megértettem, hogy ez így a legjobb mindenkinek.

Kedves kérdező, szerinted az jó a gyereknek, hogy egy vitákkal teli kapcsolat van előtte folyamatosan "példaként", ahol apuka zsarnokoskodik, anyuka meg hazudik mint a vízfolyás?

Ráadásul apuka sokszor hónapokig otthon sincs..

Ha mindezt nem írtad volna, lehet úgy gondoltam volna, tényleg jobb a gyereknek ha a szülők együtt maradnak, de ebben az esetben nyilvánvalóan nem.

És már csak azért sem, mert olyan hatalmas, óriási a ti szerelmetek. Amúgy is nehéz az élet, de így.. Nincs az a szerelem, amit ne hűtene le pár év, (és nem azt mondom, hogy meghal, csak egyszerűen fog rajta az idő..) Szóval hosszútávon nem lesz minden olyan szép, mint most.

2011. márc. 15. 19:46
 33/42 anonim ***** válasza:
De aranyos vagy istenem:-) Figyu.Tényleg nagyon ritka hogy ilyen esetben elhagyja a férjet.Neked nem mondták még hogy a legtöbb nő nem képes lefeküdni azzal akit nem szeret???Vannak ott még érzések...Nem kiábránditani akarlak,de nekem ez mind csak dumának tűnik,hisz ha az apa amugy sincs otthon szart se,akkor a gyereknek édesmindegy hogy elmegy hozzájuk majd hétvégenként megnézni őt,mert amugy sem látja sokkal többet...
2011. márc. 15. 20:11
 34/42 anonim ***** válasza:
Am meg mi ebben a szerelmi háromszög? Az ugyebár azt jelenti hogy két fél ugyanazt a harmadikat szereti. De ti láthatóan leszarjátok a faszit, és hazudtok neki, semmibe veszitek (gyönyörű, remélem mindketten nagyszerűen alszotok). Olyan mintha a gyerek lenne az a "harmadik fél"...
2011. márc. 15. 20:12
 35/42 anonim ***** válasza:
38%

Szereted?

Úgy érzed ő is szeret téged?

Szerezd meg! Ne arra várj, hogy majd ő lép. Mert mint látjuk ő kényelmesebb annál. Tedd tönkre a házasságát, hogy ne legyen más lehetősége!

Ne nyavalyogj! Cselekedj!

A házassága már úgy is szar (ha veled kefélget, nyilván nem ok)

Tényleg ne hallgass azokra akik itt itélkeznek feletted és le akarnak húzni.

Szerelmes vagy? Csináld!

2011. márc. 15. 20:22
 36/42 anonim ***** válasza:
Nem azt nem hiszem el,hogy létezik igaz szerelem,hanem azt nem hiszem,hogy a Tiétek az! Mert ha olyan óriási,mindent elsöprő,igaz szerelem lenne,akkor a nő már eljött volna otthonról,és Hozzád,vagy Veled költözött volna össze,mert annyira szerelmes hogy csakis Veled akar lenni,élni!A gyerek meg akkor tölthetné az apjával az időt,amikor csak akarná,amikor csak tehetnék,igénylik.Az igaz szerelemben nincs akadály,érted?Az igaz szerelem mindent legyőz.Sokkal nagyobb akadályokat győztek le már szerelmes emberek,mit amit Te itt emlegetsz.Nem az igaz szerelemben nem hiszek,a Ti igaz szerelmetekben nem hiszek.Vagyis abban,hogy a nő téged szeret igaz szerelemmel,és a férje iránt már semmi érzelmi kötődése nincs.Na,ebben nem hiszek,mert amiket leírtál,sajna nem ezt igazolja.
2011. márc. 15. 21:20
 37/42 A kérdező kommentje:
20:11! Azért ez nem így van ismerek itt nagy budapesten olyan nőt még aki nem jól él gyereket nevel és van egy pasija, akit nem szeret, a pasi vagy 15 évvel idősebb nála, de segíti őket pénzzel és ezért lefekszik vele, különben éhenhalnának. A gyerekért mindent.
2011. márc. 16. 09:36
 38/42 anonim ***** válasza:
20 :11 vagyok.De annak a másik nőnek nyilván nincs egy "nagy" szerelme,aki mellette áll,és akiről tudja hogy nem hagyná éhenhalni sem őt,sem a gyerekét!!A te barátnődnek viszont van ilyen!Te!Akkor miért nem lép???Én nem bántani akarlak.Egyébként igaza van a valamelyik válaszolónak,hogy tedd tönkre a házasságát.Ez a nő csak akkor fogja elhagyni a férjét,ha nem lesz más választása!!!!Vagy ha esetleg a férfi dobja ki.Ez meg engem egy kicsit nincs ló szamár is jó szitura emlékeztet.Nem vagy elég jó neki,ha az lennél már melletted lenne.Te egészited ki azt amit a férjtől otthon már nem kap meg,szerelmet,szenvedélyt,törődést.
2011. márc. 16. 09:48
 39/42 anonim ***** válasza:
64%

Az óriási, igaz szerelemről nekem nem egy olyan jut eszembe, hogy titokban találkozgatunk főleg szexelni, mind emiatt másokat,-a hozzánk legközelebb állókat- átverjük, hazudunk nekik, érzelmeket megjátszunk..

Én azt elhiszem, hogy te olyannyira szereted ezt a nőt, mint még soha senkit előtte... És valószínű a nő is szerelmes beléd.. De nem annyira mint te belé, mert ő nem képes SEMENNYI áldozatot hozni azért, hogy normálisan együtt lehessetek, ne csak egy férfi legyél akivel a férjét megcsalja.

2011. márc. 16. 10:44
 40/42 anonim ***** válasza:

Igazán érdekelne, hogy mi a fenével érdemeltem ki a 33%-os lepontozást, főleg hogy más nem kapott semmi pontot, és szerintem annyira nem használhatatlan a hozzászólásom.

De én vagyok a hülye, minek válaszolok ilyen elcseszett kérdésre.... bárki is szavazott le, életében ne legyen nagyobb öröme ennél...

2011. márc. 16. 18:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!