Óriási szerelem - egyedülálló férfi - házas nő - kisgyerek szerelmi háromszög. Mire számítsak hosszútávon?
Kedves előző!
Én hiszek a szerelemben, és rohadtul nem vagyok ellene.
6 éves voltam, amikor a szüleim elváltak, mert apukám csalta anyukámat, és a többi.
Olyan ügyesen intézték, hogy évekig fel sem fogtam igazán, és amikor igen, akkor is gyorsan megértettem, hogy ez így a legjobb mindenkinek.
Kedves kérdező, szerinted az jó a gyereknek, hogy egy vitákkal teli kapcsolat van előtte folyamatosan "példaként", ahol apuka zsarnokoskodik, anyuka meg hazudik mint a vízfolyás?
Ráadásul apuka sokszor hónapokig otthon sincs..
Ha mindezt nem írtad volna, lehet úgy gondoltam volna, tényleg jobb a gyereknek ha a szülők együtt maradnak, de ebben az esetben nyilvánvalóan nem.
És már csak azért sem, mert olyan hatalmas, óriási a ti szerelmetek. Amúgy is nehéz az élet, de így.. Nincs az a szerelem, amit ne hűtene le pár év, (és nem azt mondom, hogy meghal, csak egyszerűen fog rajta az idő..) Szóval hosszútávon nem lesz minden olyan szép, mint most.
Szereted?
Úgy érzed ő is szeret téged?
Szerezd meg! Ne arra várj, hogy majd ő lép. Mert mint látjuk ő kényelmesebb annál. Tedd tönkre a házasságát, hogy ne legyen más lehetősége!
Ne nyavalyogj! Cselekedj!
A házassága már úgy is szar (ha veled kefélget, nyilván nem ok)
Tényleg ne hallgass azokra akik itt itélkeznek feletted és le akarnak húzni.
Szerelmes vagy? Csináld!
Az óriási, igaz szerelemről nekem nem egy olyan jut eszembe, hogy titokban találkozgatunk főleg szexelni, mind emiatt másokat,-a hozzánk legközelebb állókat- átverjük, hazudunk nekik, érzelmeket megjátszunk..
Én azt elhiszem, hogy te olyannyira szereted ezt a nőt, mint még soha senkit előtte... És valószínű a nő is szerelmes beléd.. De nem annyira mint te belé, mert ő nem képes SEMENNYI áldozatot hozni azért, hogy normálisan együtt lehessetek, ne csak egy férfi legyél akivel a férjét megcsalja.
Igazán érdekelne, hogy mi a fenével érdemeltem ki a 33%-os lepontozást, főleg hogy más nem kapott semmi pontot, és szerintem annyira nem használhatatlan a hozzászólásom.
De én vagyok a hülye, minek válaszolok ilyen elcseszett kérdésre.... bárki is szavazott le, életében ne legyen nagyobb öröme ennél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!