Óriási szerelem - egyedülálló férfi - házas nő - kisgyerek szerelmi háromszög. Mire számítsak hosszútávon?
Nagy szerelem így van, de még nagyobb szerelem a gyerek. Főleg ha kicsi. Az anyai érzés a legerősebb.
A férj egyébként nem tudja jelen állás szerint.
De nem is keres sokat, tehát nem erről van szó. Én háromszor többet keresek mint a férj, de ez soha nem volt érdekes, nem anyagi síkon mozgott ez a kapcsolat soha.
Miért kell ebből kiindulni?
Miért nem lehet elhinni, hogy létezik igaz szerelem?
Komolyan kérdezem.
17:04 vagyok.
Mondtam, itt totál kiábrándítják az embert, ezen az oldalon valahogy mindenki szerelemellenes :(
Én nem is kérdezek ilyesmi témában semmit, mert tudom, hogy mindenki a saját besavanyodott véleményét akarná rám erőltetni, de mikor beleolvasok mások kérdéseibe, és mindenki arról győzködi az épp fülig szerelmes embereket, hogy vagy hazugság az egész, vagy úgyis elmúlik.....
Igazából nem is tudom mit keresek itt, mikor már megtanultam, hogy más tapasztalata nem az én tapasztalatom. Mások véleményére hallgatva lehet hogy hatalmasat hibázok. Mondjuk nem is nagyon hallgatok másokra :)
És még mindig azt gondolom, hogy neked kell érezned, te vagy ebben a helyzetben, senki más nem fogja tudni neked megmondani, hogy mit csinálj. Én a helyedben mindenképp a szívemre hallgatnék. De ez én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!