Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Időről időre miért tesz így...

Időről időre miért tesz így próbára? Mi a jó abban, hogy csak húzom az igát, előre vinném a családot, ő meg rittig szembe úszik az árral, ellenem és ezzel maga ellen dolgozik? Ennyire élvezi, hogy egy idegbeteg hisztizsák vagyok miatta?

Figyelt kérdés

Lassan kezd elegem lenni abból, hogy a párom tesz magasról a szükségleteimre, mindent rám hárít, emberszámba sem vesz.

Amikor jön egy kirobbanás, akkor megembereli magát, elkezd normálisan viselkedni, és kezdődik elölről:(

Normálisan működő kapcsolatban mindenki kiveszi a részét a családi életből, és az ehhez tartozó feladatokból.

Közösen neveljük a gyerekeket, figyelünk a másik érzelmi és fizikai szükségletére stb, egymást segítjük, na ez nálunk egy hétig megy, aztán minden az enyém. A hagyományos női munkától a férfiig minden, a párom csak pénzt keres... Közben 2órás feladatra sem elég neki a nap, mert szétszórja magát, trehány, figyelmetlen, szrik bele mindenbe, a családba a munkájába az életbe konkrétan.

Ehhez sem idegem sem türelmem, sem időm nincs. Így nem vagyok boldog... Már abba is belefáradtam, hogy arra figyelmeztessem, fogom magam és a gyerekeink és elhagyom.

2011. márc. 15. 12:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Tudom,írtad,hogy akkor elfogy a tiszta tényár stb,de talán 2 nap alatt nem.Legalábbis nálunk nem.Addig is pihizhetnél.

Az meg,hogy gatya nélkül megy el inkább? Kit érdekel?

Legfeljebb,ha bejön majd a rövidgatyás idő és mondjuk busszal megy,leül és aki szembe ül az látja és lesz egy jó(vagy éppen rossz) napja. :-)

Csak gondolj bele a szituba.

Na,ettől jobb kedved lett kicsit?

2011. márc. 18. 18:10
 12/16 A kérdező kommentje:

:D

Igyekszem, várom, hogy jó idő legyen, kendőbe a kicsi, és irány a világ:)

A lakás meg...

2011. márc. 18. 18:48
 13/16 anonim ***** válasza:

Egy kapcsolatban mindig az az irányító aki kevésbé függ érzelmileg a végkifejlettől ... magyarul ha a pasid sz@rik a fejedre akkor ő a főnök. és mivel te borulsz ki és te nem bírsz magaddal te vagy feldúlva mindig is te leszel akit manipulálnak ...

"a problémák nem a külvilágból érkeznek, a probléma maga a gondolkodásunkal van." ezt valami közismert filozófus mondta még valamikor. de magadat kell okolnod mindenért és rá kell jönnöd hogyan vedd kezedbe a sorsod és te légy a főnök. ... jórész érzelmi önköntrol ... az emberek 90%-ban érzelmeik alapján döntenek, és nem a logika szerint. ... a nők meg méginkább érzelgősek mint a férfiak

ajánlott szakirodalmak :

- Brian Tracy - Phoenix szeminarium

- Allan és Barbara Pease - Miért hazudik a férfi és miért sír a nő

- Dale Carnegie - Hogyan szerezzünk barátokat és befolyásoljuk az embereket

2011. márc. 18. 19:43
 14/16 Ildegonda ***** válasza:
richtig :((
2011. márc. 18. 21:11
 15/16 anonim ***** válasza:
Én megoldottam a mosogatás kérdését. Vegyetek egy mosogatógépet. Nem lesz rumli, este elindítod, mikor már biztos hogy senki nem fog enni, és reggel minden tiszta. Reggeli után is csak bedobálod a tányérokat, és kész a rend. :)
2011. márc. 19. 12:29
 16/16 A kérdező kommentje:

A konyhában az edények pipa:)

Bár egy új konyha nem ártana, mert lebegtetni kéne a mosgatógépet.

Volt eszembe, de nincs hely:(

2011. márc. 19. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!