A fiatal házasok tényleg kapnak valamilyen indulótőkét az önkormányzatól?
Figyelt kérdés
ha igen akkor ez hogy is van?előre is köszi a válaszokat!!2009. febr. 21. 15:47
11/15 anonim válasza:
Sajnos sok esetben ehhez kapcsolatokra van szükség, magyarul légy valakinek a valakije.
12/15 anonim válasza:
Ez nem igaz amit az utolsó irt!Senkinek nem vagyok a senkije!Itt az önkormányzat mindenkinek ad akinek még nem volt lakása,vagy háza,ezt kamatmentes hitel, vagy támogatásnak is nevezik!Azt ,hogy milyen összegü függ atól is ,hogy hány gyereked van!Mi megkaptuk a maximumot!Ja meg azt hiszem még egy szempont van az a jövedelem amit néznek ha 50 ezer forint felett van ,fejenként ilyenkor átlagot néznek(három éve ennyi volt a határ,lehet azóta változott),na akkor nem adják!
13/15 anonim válasza:
Csak a házzasságra nálunk nics, viszont első lakásvásárlási illetékkedvezmény van kb 50 eft.
De a kérdés a házzasságkötésre irányul.
De tényle g a saját önkormányzatnál érdeklődj, mert ez olyan mint a születési támogatás..én bementem Pécsett a kertvárosi önk-hoz és azt sem tudták mi a bajom, pedig ilyen is van az egyszeri anyaságin kívül, mert a kolleganőm is kapott.
Mindegy szegény nő föl-le futkosott, de nem tudta kideríteni.
Menj be egy próbát megér!
14/15 anonim válasza:
Utolsó válaszoló: tényleg van ilyen Pécsen, csak mert én most fogok szülni.... És hol kell igényelni?
Bocsi, nem ide tartozik, de nekem fontos.
15/15 anonim válasza:
Az utolsó elötinek üzenem!Ne keverje össze a kettöt!Az illeték kedvezménynek semmi köze az önkormányzathoz!Az elsö lakáshoz jutoknak adnak ha 8 millió alatt van a lakás ára illeték kedvezményt,de az nem az önkormányzathoz tartozik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!