Miért érzem ilyen kilátástalannak az életem?
Nekem hál isten soha nem volt olyan, hogy ne lettek volna céljaim, évekre előre is szoktam tervezni, és terveim most is vannak, csak egyre nehezebb elérni őket azért, amilyen helyzet most van. Nem csodálom, hogy kilátástalannak érzi bárki is az életét, bár nem tudom te milyen szegmensben érzed ezt. Én az anyagi biztonság miatt aggódom folyton, de ezt megoldom azzal, hogy kijárok külföldre melózni. Lehet hogy neked is egy Erasmus kéne (azt nem próbáltam) vagy valamilyen környezetváltozás.
Amit mindenki tanácsolni tudok célok ügyében, az az utazás. Persze van aki nem vevő rá, de én ha meghalok nem azt akarom látni magam előtt, hogy hány mosógépet vettem, milyen ruháim voltak stb. hanem azokat a csodálatos tájakat amik itt vannak a kis sárgolyónkon és a sok különböző kultúrát.
De ha ez nem vonzó cél, akkor legyen az a nyugdíj előtakarékosság :) Tűzz ki egy célt és a hozzá vezető utat. Vagy mondok még egyet, ami nekem szintén bevált. Menj ki egyik nyáron amerikai gyerektáborba, párod nincs, az jót fog tenni. Engem nagyon feltöltött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!