Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzem ilyen kilátástalan...

Miért érzem ilyen kilátástalannak az életem?

Figyelt kérdés
Soha nem voltam pesszimista, mindig próbálok pozitívan gondolkozni, de valamiért egy éve nagyon rosszul érzem magam és nem tudok ellene semmit tenni. Egész nap rossz kedvem van, nincs kedvem semmihez,egyszerűen kilátástalannak és feleslegesnek érzem az életem. Nehogy azt higgyétek, hogy sajnáltatni akarom magam. Épp ellenkezőleg, szeretném már végre megváltoztatni ezt az érzést, és ebben szeretném a tanácsotokat kérni. Vagy legalább az okot kéne megtaláni, hogy mitől érzem ezt. Nincs semmi különös az életemben, átlagos egyetemista vagyok, vannak barátaim, tanulok, bulizunk, és ennyi. De mégis azt érzem, valami hiányzik, és nem jó. Ha vannak ötleteitek ennek megoldására légyszi írjátok le. Köszi. 22/L
2011. márc. 14. 21:50
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Egyébként lehet, hogy tényleg egy pasi hiányzik, de először egyedül szeretném jól érezni magam.
2011. márc. 14. 22:30
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem hál isten soha nem volt olyan, hogy ne lettek volna céljaim, évekre előre is szoktam tervezni, és terveim most is vannak, csak egyre nehezebb elérni őket azért, amilyen helyzet most van. Nem csodálom, hogy kilátástalannak érzi bárki is az életét, bár nem tudom te milyen szegmensben érzed ezt. Én az anyagi biztonság miatt aggódom folyton, de ezt megoldom azzal, hogy kijárok külföldre melózni. Lehet hogy neked is egy Erasmus kéne (azt nem próbáltam) vagy valamilyen környezetváltozás.

Amit mindenki tanácsolni tudok célok ügyében, az az utazás. Persze van aki nem vevő rá, de én ha meghalok nem azt akarom látni magam előtt, hogy hány mosógépet vettem, milyen ruháim voltak stb. hanem azokat a csodálatos tájakat amik itt vannak a kis sárgolyónkon és a sok különböző kultúrát.

De ha ez nem vonzó cél, akkor legyen az a nyugdíj előtakarékosság :) Tűzz ki egy célt és a hozzá vezető utat. Vagy mondok még egyet, ami nekem szintén bevált. Menj ki egyik nyáron amerikai gyerektáborba, párod nincs, az jót fog tenni. Engem nagyon feltöltött

2011. márc. 15. 09:35
 13/13 anonim ***** válasza:
szerintem kéne egy kis állat, akivel foglalkozhatsz, akiről gondoskodhatsz. én is hasonlóan éreztem, mint te és egyszer csak hirtelen felindulásból szereztem két tengerimalacot. azóta egész más lett az életem, mert annyi szeretetet kapok tőlük és úgy tudok örülni a kis dolgaiknak. nem mellesleg új embereket ismertem meg rajzuk keresztül.
2011. márc. 15. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!