Húgom nagyon komolytalan, mikor nő már fel?
Amúgy még hozzátenném, hogy szerintem ő felnőtt. Csak mellé nem korlátozta be magát munkára, házimunkára, családra. De minek is azt?!
(első + 17:34)
Persze ez így tök jól hangzik és tényleg "belevaló" csaj, de azért azt senki ne mondja, hogy az annyira rendben van, hogy idegen férfiak kocsijába beszáll és külföldre megy velük. Lehet, hogy 100szor semmi nem történik vele, de 101. alkalommal valami perverz alak szedi fel, aki kikezd vele és erőszakoskodik. Bármikor előfordulhat.
A munkakeresés pedig szintén olyan, hogy lehet, hogy egyelőre talál munkát, de nem biztos, hogy ez örökké így lesz és nem ártana megbecsülni a munkahelyét, főleg, hogy manapság a fiatalok se találnak könnyen állást.
Én azt gondolom, hogy tök jó a laza életvitel és az utazgatás, de azért nem ártana 25 évesen némi felelősségtudat is, mert nem lesz mindig mellette a családja, az anyukája (akik baj esetén kisegítik).
Ha csak temploba és munkába járna akkor is bármikor elütheti egy kocsi, egy örült simán berángathatja egy bokorba, a munka helyéről is kirughatják bármikor.
Nem lehet hogy féltékeny vagy rá?
Na jó, azért nem akkora az esélye, hogy utcán leüti valaki, mintha beszáll valaki mellé. Ez egyértelmű.
És miért lennék rá féltékeny? Bárki élhet ilyen életmódot, a kérdező húga sem milliomos.
Nehogy már mindenki féltékeny legyen, akinek nem tetszik ez az életmód. A kérdező nővérének és a családjának sem tetszik, ezek szerint ők is féltékenyek?!
Gondolkozz már.
És azt is elmondtam, hogy azzal nincs baj, hogy szeretne világot látni és élvezni az életet, de ez már túlzás számomra.
Nem vagyok benne biztos, hogy ugyanezt csinálná, ha nem lenne mögötte senki, akire baj esetén számíthat.
Na ettől van annyi depressziós ember. Épp minden szuper, de miért is élveznénk, mert mi van ha...... És máris nem szuper semmi. Manapság illik görcsölni azon, hogy mi lesz veled 20 év múlva.... Pff.
Lehet biztos munkád, férjed, gyereked, lakásod, lehetsz akármilyen uncsi, ha holnap hazafelé pont téged szúr ki magának valami szadista sorozatgyilkos. És beszállhatsz akárki mellé, átstoppolhatod az egész életed, cserélgetheted a munkáid ahogy akarod, és mégis 120 évig élsz.
Az első esetben meg lehet, hogy nem éltél egy percig sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!