Húgom nagyon komolytalan, mikor nő már fel?
Nem az életfelfogásával van a baj, hanem a személyiségével. Bulizzon, lásson világot, ismerkedjen, tényleg egyszer élünk, de ezt ésszel kellene csinálnia, vagyis ne a munka rovására, ne ismeretlenekkel lépjen le külföldre és adjon magáról életjelet, hogy ne aggódjon a családja.
Talán megváltozik, talán nem, ti annyit tehettek érte, hogy rávegyétek, legalább tájékoztasson titeket arról, milyen hülyeségbe készül éppen beleugrani. Ne korlátozni akarjátok, hanem felelősségre szoktatni.
Én azt hiszem, sokban hasonlítok a húgodra, de elképzelhetetlen számomra ez a hozzáállás, amit a körülötte élők irányába tanúsít. Nem is értem, miért lett ilyen. Lehet te voltál mindig az idősebb, ezért te feleltél érte, és ő megszokta, hogy nincsenek kötelezettségei..
Ha megteheti miért ne csinálná, ha van aki finanszírozza.
megnyerném a lottót én is csak utazgatnék.
Koncertre meg bulizni jár, kirándul ez nem egy nagy probléma, ráadásul ha 25 éves nem hiszem, hogy el kellene számolnia kivel megy, legfeljebb szólni néha, hogy még élek ti hogy vagytok.
Ha majd nem fizeti ezeket neki valaki akkor majd gondoskodik magáról.
(Azt nem látom a leírásban, hogy ettől miért olyan mint egy 16 éves)
Mintha rólam írtad volna ezt a sztorit, azt leszámítva, hogy én rendesen bejártam fősulira meg munkába (amíg volt) :D.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!