Miért csinálja ezt, vagyis mitől vált velem szemben ilyenné?
van egy srác,akit a suliból ismerek, és van egy csaj o.társa, aki nagyon fiús. mielőtt bárki is arra gondolok, hogy szűrögetik a levet, leirom hogy NEM, semmi ilyesmi nincs, csupán jó haverok.
A sráccal randizgatok, a "csaj" pedig folyton segitett nekünk h talizhassunk meg minden:) És akarta hogy összejöjjünk. Nagyon sokat dumáltam kb 1hete a csajjal suliba chaten mindenütt.
De tegnap felvett msnre, és rám sem ir, ha irok alig válaszol, nem beszél velem...
kicsit rosszul esik és nemértem, nem akarom elvesziteni mint barátot

Nem tudom hány évesek lehettek, de meg tudom nagyjából saccolni. Az én esetem hasonló volt néhány évvel ezelőtt még gimiben. Ott is egy közös barát hirtelen eltávolodott tőlem és az újdonsült páromtól csak úgy. Mint kiderült nem féltékenységből, bár ez elég abszurd is lett volna, hanem csupán "nem akart zavarni" Annyira nevetséges dolgokon tudnak gondolkodni és aztán kombinálni a 15-18 év körüli lányok, hogy abban nem kell logikát vagy normális okokat keresgélni, mert nincs.
A te esetedben nem lehet arra gondolni, hogy féltékeny lenne, mert ő is erőlködött azért, hogy minél többet találkozhassatok a fiúval. Aztán mivel még ilyen friss a dolog arra sem lehet gondolni, hogy hirtelen kevesebb időt szánsz rá és ezért lett "féltékeny"...

nálunk u.ez volt, csak srác akart összehozni a haverjával...aztán nem beszélt velem nagyon, mikor sikerült, később már a barátommal sem...mint kiderült, ő sem akart "zavarni", ill. besérült, m rá kevesebb időt hagyott a barátja.
a végén megdumáltuk, h mindenkinek jó legyen.
ehhez kérdezd meg a csajt, h mi a probléma, v. a barátodat, hátha neki elmondta, és üljeket le beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!