Miért csinálja ezt, vagyis mitől vált velem szemben ilyenné?
van egy srác,akit a suliból ismerek, és van egy csaj o.társa, aki nagyon fiús. mielőtt bárki is arra gondolok, hogy szűrögetik a levet, leirom hogy NEM, semmi ilyesmi nincs, csupán jó haverok.
A sráccal randizgatok, a "csaj" pedig folyton segitett nekünk h talizhassunk meg minden:) És akarta hogy összejöjjünk. Nagyon sokat dumáltam kb 1hete a csajjal suliba chaten mindenütt.
De tegnap felvett msnre, és rám sem ir, ha irok alig válaszol, nem beszél velem...
kicsit rosszul esik és nemértem, nem akarom elvesziteni mint barátot
pedig pont ő ajánlgatta nekem a srácot, h aranyos kedves megbízható stb.
Még nem járok a fiúval... de nemértem a csaj miért nem dumál velem, a sráccal beszél mert olykor összefutnak meg minden, tényleg már 5éve jó haverok, nem is vagyok féltékeny, mert tudom hogy egyik sem jön be a másiknak:)
De kivagy akadva.Te írtad, hogy rosszul esik ez az egész,plusz ha már kiírod egy internetes oldalra....
De amúgy nem értem,miért kell ebből problémát csinálni? Miért kell úgy beállítanod,mint ha valami katasztrófa történt volna.Vagy mostanában ez a divat a kis tiniknél,hogy minden kis lelki gyötrődésüket kiírják?:)
nem...csak gondoltam ti jobban átlátjátok a helyzetet.
de ezek szerint féltékeny?? o.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!