A nők valóban nehezebben fogadják el a partnerük előző kapcsolatából származó gyerekeket?
"Ha ebből indulunk ki, akkor nincs sok elvégezni valója, nincs sok kötelessége."
No, egy ilyent kívánok neked.. De tudod, mit? Inkább kettőt.
Az mindenképpen nyomós indok, hogy az exfeleség az új barátnő ellen hangolhatja a gyereket, főleg, ha miatta váltak el. Általában minden gyereknek szent az anyja szava, és hiszékenyek is ebben a korban, úgyhogy meglehet, hogy egyből közellenséggé válna, amit nem akar.
Általában egy anya és gyerek közti kötelék erősebb, mint apa és gyerek közti, így lehet, hogy egy nő nehezebben tud egy olyan gyereket szeretni, akit nem ő szült. És mivel az anya-gyerek kapcsolat fontosabb is, rengeteg új teendőt kell végrehajtani az anyukának.
A pár is kevesebb időt tud úgy együtt tölteni -ami a nőnek jelentős lenne - ha van egy gyerek, hiszen érthető, vele is foglalkozni kell. Meg ha közös gyereket szeretne, akkor is lehet, hogy azt a választ kapja, hogy van egy. Esetleg ha mégis sikerülne, lehet amiatt aggódni, hogy a féltesó mit gondol az új jövevényről.
Meg egyes személyek azt is sajnálják, hogy nem ő az első a párja életében - itt szeretetre gondolok.
A nők azok, akik soha senkit és semmit nem fogadnak el, mindennek az ő szájízük szerint kell lenni.
Nem fogadják el a hapsi gyerekét, szüleit, testvérét, barátait. Bezzeg az övékét a férfinak kutya kötelessége elfogadni.
-,-'
Amikor az Isten teremté a férfit, majd annak oldalbordájából a nőt, akkor sajnos az ebbéli korrektség-modult nem reprodukálta. Az nem került bele az oldalbordába. :(
Ezért nem találtam én sem sokáig párt magamnak, mert elvált nő vagyok egy gyerekkel, mert a pasik azt hitték, hogy pótapukát keresek.
Az exem pedig olyan nőt keresett magának és talált is, akinek nincs gyereke és nem is akar gyereket soha, mert mondta, hogy neki 1 gyerek éppen elég, aki kéthetente van nála 3 napot és hogy egy nőnek mindig a gyereke előrébb van, mint a párja.
Én nőként elfogadnám, ha a páromnak lenne gyereke, de neki nincs és 5 éven belül nem is akar, pedig már 35 éves. Több, mint 1 év ismeretség után volt hajlandó többnek tekinteni, mint barát és esélyt adni kettőnknek, mert azt hitte ő is, hogy pótapukát szeretnék. Azóta már több, mint 1 éve együtt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!