Milyen férfi az, aki keresztbe teszi a lábát?
Figyelt kérdés
Kicsit nőies?2011. márc. 13. 11:04
21/27 anonim válasza:
Szerintem ugyan olyan emberek, mint a többi, aki nem így ül. Bár abban lehet valami, hogy egy kicsit zárkózottabb, félénkebb, visszahúzódóbb emberre vall. Például az én szerelmem is van, amikor így ül, és nem homokos!
22/27 anonim válasza:
A két pasi és egy kicsiben ül mindig így Charlie. Szerintem kicsit fura egy pasitól, de nem hinném, hogy csak emiatt melegnek lehet bélyegezni valakit.
23/27 anonim válasza:
Olyan mint a többi csak kicsi a herélye ezért nem kellemetlen ugy ülni.
24/27 anonim válasza:
Most hol teszi keresztbe? Fent, vagy lent, a bokájánál? Bokánál sokan gyakran keresztbe teszik a lábukat, miközben felrakják a lábfejüket az asztalra, ez egy ideális egyensúlyi pozíció.
25/27 anonim válasza:
Férfiak általában a bokájukat a másik térdükre teszik és lazán hátradőlnek,ha hasonlóan van kedvük ülni.Lágyan gesztikuláló,sovány emberkét tudok csak elképzelni így.
26/27 anonim válasza:
olyan, mint apám.
ő is szokta. 1.84 magas, nem tagbaszakadt, de erőteljes alkatú - mégis így szokta.
nem, nem meleg. nem is nőies. sem gesztikulálás, sem hanghordozás, sem öltözködés, stb. szinten. na? ilyenkor mi van?
én meg lány létemre szívesebben ülök enyhe terpeszben, különben begörcsöl a seggem és feszült leszek.
27/27 anonim válasza:
apukam gyakran ul igy,sajat bevallasa szerint van noies oldala...marmint a jo ertelemben: sut,foz,takarit,gyereket nevel... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!