Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen férfi az, aki keresztbe...

Milyen férfi az, aki keresztbe teszi a lábát?

Figyelt kérdés
Kicsit nőies?
2011. márc. 13. 11:04
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
80%
Hát nekem egyáltalán nem kényelmes, meg hát ahogy előttem is írták, nyomja a "piros alma telizsákot" :D. De ismerek olyan lelkészt, aki mindig amikor leült, keresztbe tette a lábát, de nem hiszem hogy homoszexuális volt, mert volt felesége.
2011. márc. 13. 11:32
 12/27 anonim ***** válasza:
47%

Kényelmes.

Cseppet sem nőies.

2011. márc. 13. 11:49
 13/27 anonim ***** válasza:
64%
En meg soha nem rakom keresztbe a labam. Akkor en is buza :) vagyok?
2011. márc. 13. 11:51
 14/27 anonim ***** válasza:
96%

ha vasággyal 40 kiló a gyerek, akk még lehet kényelmes is neki így ülni (ált. a csajoknál is a soványak szeretnek így ülni, megfigyeltem).

de van 1 olyan tézis, miszerint a depresszióra hajlamos, szorongásos egyének ülnek így.

ill. azok, akik zárkózottak, (és "félnek az ellenségtől" - és ez 1 ősi ösztön, amivel "védik" idegenek elől a péniszüket. :D)

2011. márc. 13. 12:05
 15/27 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

És akkor a csajok mégis hogy üljenek? Majd pl. szoknyában szétterpesztett lábakkal? Szeretnéd mi..

2011. márc. 13. 12:23
 16/27 anonim ***** válasza:

Lehet úgy is keresztbe tett lábban ülni, hogy az nem nőies. Nem úgy kell elképzelni, hogy közben lágy tekintettel révedezik és a körmét ellenőrzi...

Amelyik pasi szinte lefolyik a kanapéról, úgy hátrafekszik rajta, az is felrakja a lábát. Mégsincs benne semmi férfiatlan. egyeseknek már minden férfiatlan. inkább üljön egyenes tartással, cipőjével a nő szájában, és rugdalja is, na az a férfias, mi? :D

2011. márc. 13. 12:31
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
általában akik így ülnek, azok olyan gyámolatlan, esetlen hatást keltenek nekem, és ebben valóban van vmi férfiatlan. De nem azért, mert kényelmes nekik, hanem mert olyan gyámoltalannak néznek ki
2011. márc. 13. 12:46
 18/27 anonim ***** válasza:
0%

Aki azt gondolja, hogy zárkózott, depresszióra hajlamos gyámoltalan pasik ülnek így, az nézné meg exemet. Máris megváltozna a véleménye... :D

11:14 voltam

2011. márc. 13. 12:53
 19/27 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem semmi köze sincs a férfiassághoz!! Egyszerűen így kényelmes neki. Miért kell mindenbe belelátni azt hogy, homokos-e valaki vagy sem?
2011. márc. 13. 14:08
 20/27 anonim ***** válasza:
Havas Henrik
2011. márc. 13. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!