Mitől lesz egy apa hirtelen nagyon kedves, megértő é engedékeny?
Nem könnyü erre vàlaszt adni, mert valóban, lehet mögötte valami.
Talàn, ha részletesebben kifejtenéd, okosabbak lehetnénk.
Eddig ő volt a családban a szigorú apa, akitől én és az öcséim is féltünk kicsit. Ha rosszat csináltunk ill. rossz jegyet kaptunk hetekre eltiltott mindenféléktől, kiabált, hisztizett stb. Volt, hogy a legkissebb problémán is kiakadt.
Viszont úgy fél éve valahogy egyre kevesebbet volt mérges, velem nem is kiabált semmiért (mondjuk túl sok okot sem adtam rá), egyre nyugodtabb lett, mostanába egyre többet játszik velünk. Az öcséimet ugyan olyan szigorúan veszi mint régen, de velem valahogy elnézőbb meg engedékenyebb.
Röviden valahogy így tudnám összefoglalni.
Szerintem átgondolta, hogy jobb kapcsolatot szeretne veletek. (Vagy valaki mondott neki valamit, amitől gondolkodóba esett. Vagy látott egy másik apukát, akit jobban szerettek a gyerekei.)
Inkább biztasd, éreztesd vele, hogy örülsz a változásnak, és ne furcsálld, mert a végén még elmegy a kedve és megint a régi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!