Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Páromnak ùj munkahelye...

Páromnak ùj munkahelye van, új munkatársakat ismert meg. Van 1 fiatal házaspár közöttük, akik közvetlen kapcsolatban állnak párommal és a feleség nem közömbös az ő számára. Legalábbis gyanús. Sejtek valamit?

Figyelt kérdés
... Párom elvitt magával a céges bulira és azt vettem észre, hogy ő másképp viszonyul a munkatársa feleségéhez. Azóta vagyok nyugtalan, mert szinte mindennap találkoznak a munka miatt. Egyébként a csaj 2 hónapos kismama és nem plázacica fajta, inkább ősasszony típus. Párom ez utóbbit jobban kedveli. Ma hívtam telòn mikor dolgozott és ùgy "produkálta" magát a telòba, itthon meg mondta, hogy ott volt xy felesège is. Most pedig 2 órája elutasította a szexuális közeledésem (1 csomò általános okkal kiegészítve), azòta netezem egyfolytában az ágybòl, le sem bírom hunyni a szemem. Szerintetek mi van ilyenkor?! Évek óta együtt vagyunk, úgy érzem elhanyagol és egyedül küzdök a kapcsolatunk kiégése ellen! Várom a véleményeket, lelki segítséget.. Köszönöm. 24 L
2011. márc. 12. 00:54
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Tudom milyen érzés ez.. mármint hogy valaki érdekes reakció vált ki a másikból.

De amikor látom, hogy én nem tudok ilyen reakciót kiváltani a férjemből az egy kissé frusztrálttá tesz.. pláne, ha az izgalom tárgya egy nő.

Most már megyek, megpróbálom összeszedni magam és "új" nőként felhívni a figyelmét magamra. Persze csak ha már itthon lesz, addig is összekaparom magam valahogy. Majd lesz valami..

2011. márc. 12. 10:24
 12/26 anonim ***** válasza:

Szerintem a féltékenységben az a rossz dolog,hogy ha kiszemelsz egy "áldozatot" aki a féltékenység tárgyát képezi,akkor nagyon sokat beletud képzelni az ember és teljessen eltávolodik a valoságtól!Persze lehet valós alapja is,de a legtöbb esetben sajnos csupán féltékenykedésről van szó,amit jobb minnél elöbb befejezni,mert megmérgezi a kapcsolatot!Elösször is jó lenne feltérképezni hogy valóban van e okod a féltékenykedésre vagy csak az agy szüleménye,amikor az ember sokat kattog ezen a dolgokon,akkor már abszurd dolgokat is beleképzel,amit nehéz elmagyarázni,hogy csak az ő agya találta ki és kombinálta a dolgokat!Lehet hogy egyszerüen csak szimpatizálnak egymással,amig nem történik semmi,addig szerintem ezen teljessen felesleges rágodni,mert ha valaki nagyon megakarja csalni a másikat,akkor az így is úgy is megteszi!

Ezt javaslom neked,hátha egy kicsit segítt a dologban tisztán látni!

[link]

2011. márc. 12. 11:44
 13/26 anonim ***** válasza:
De miért akarsz ilyen reakciót kiváltani a férjedből? A munkahelyén meg kell felelni, és mivel új munkahely,még nem találja a helyét. Te nem csak a nő vagy akiért megbolondul,hanem a felesége,a legfőbb bizalmasa. Szép is lenne ha feszengenie kéne előtted... De ha a nőiességednek hiányzik az hogy újra elvarázsold,akkor mindent bele! ;) egy szép fehérnemű,új haj,stb,ami téged magabiztossá tesz. De ami a külsőségeknél sokkal fontosabb: őszinte szeretettel és törődéssel közeledj felé,kezdeményezz beszélgetést,és nyugodt körülmények között el is mondhatja ha valami nyomasztja a melóhelyén,vagy akár a nővel kapcsolatban.
2011. márc. 12. 11:50
 14/26 anonim ***** válasza:

Minden párkapcsolatban vannak hullámvölgyek és fellángolások ami az érzelmi oldalt illeti.De van egy értelmi oldal is amit én szövetségnek hívok , az arról szól , h a feladatokat és a kérdéseket együtt egy kimondott vagy kimondatlan megegyezés alapján oldjátok meg.Ez is legalább annyira fontos mint az érzelmek.De mindegyiknél alap, h adni kell sokat mert akit szeretünk annak adni jólesik és ne legyenek túlzott elvárásaid a viszonzást illetően.

Ha pedig a férjed alapjában csendes típus ne várd tőle , h most szószátyár legyen.Ezt szakítottad ezt szagolod:)

Az én párom is jön ilyenekkel néha , h mé nem udvarolok neki meg ilyenek , h virág meg stb. A múltkor meg mikor egy gyenge pillanatomban vettem neki akkor meg az volt baj -biztos valami pokoli nagy csibészséget csináltam, h most virággal jövök:)

Aztán meg március 8kor elfelejtettem venni neki , na volt megint kergetőzés a seprűvel!:)

Végül is ne lovald bele magad semmi hülyeségekbe és ne legyél türelmetlen mert a jövőhéten már röhögni fogsz magadon, ezek miatt.Az elvárásokkal pedig vegyél visszább , mert egy férj már, nem az a szerep mint a széptevő udvarló:)

2011. márc. 12. 13:24
 15/26 A kérdező kommentje:
Ejjj... Hát még jó hogy vannak elvárásaim, elvégre nő vagyok. Persze nem arra kell gondolni, hogy egy akaratos hárpia vagyok, de azért - már elnézést - néha igen is jól esne egy kis törődés. Pláne, ha az ember úgy érzi sokat is törődik a párjával de azt ő mégsem kapja vissza. Persze hogy vágyom rá. Meg egy kis izgalomra. Elvégre nem vagyunk nyugdíjasok. (Lehet még az övék is izgibb...) Egyébként tudom, hogy 90%-ra nincs okom a féltékenykedésre, nem is mondtam neki mit érzek, mert tudom, hogy én fújtam föl. És persze mivel sokat vagyunk mostanában külön (és én egyedül), mint azelőtt így persze hogy baromságon kattog az agyam... Egy nő legnagyobb ellensége a kombinálás... Tudom én. És azt is, hogy ezzel csak magamnak ártok. De azért ne védjük már annyira a pasikat! Egy nő lelke nagyon sérülékeny! Nem kell azért rögtön megkövezni...
2011. márc. 12. 13:47
 16/26 A kérdező kommentje:
Ja és én még nem kergettem őt seprűvel... úgyhogy igenis türelmes vagyok! :P
2011. márc. 12. 13:49
 17/26 anonim ***** válasza:

De azért ne védjük már annyira a pasikat! Egy nő lelke nagyon sérülékeny! Nem kell azért rögtön megkövezni...

Nem védi senki a pasikat csak lehet hogy nagyon félre nézed és érted a dolgokat és itt sokan probálják felnyitni a szemed,hogy amit te látsz az nem biztos hogy arról szól igazából,hanem csak a te fantáziádban létezik!Van egy mondás,rossz az aki rosszra gondol!:):)

Sokan az ilyen félre érthető dolgok miatt mennek szét,azaz a fölös féltékenykedés,ha nagyon megakar csalni akkor így is úgy is megteszi,akkor meg amúgy sem ért az egész egy kalap sz.art sem!

Amúgy nem hinném hogy egy 2 hónapos terhes nő félre kefélne!Ne haragudj de ez nekem egy kicsit abszurd!A fantáziád az nem rossz az biztos!:):)

2011. márc. 12. 13:59
 18/26 anonim ***** válasza:

...Ejjj... Hát még jó hogy vannak elvárásaim, elvégre nő vagyok...

A nemi hovatartozás nem indok, nem érv:))

Ilyen alapon ne támassz követelményeket sehol mert akaratlanul is fölébe helyezed magad ezáltal a másik embernek és nem biztos , h ez bejön bárkinek is.

Nagyon jól látod azt, h a kombinálás nem előny . Ennek elkerülése érdekében őszintén tudom ajánlani a munkát . Vagy ha az nincs akkor esetleg a műveltséged gyarapításával is foglalkozhatsz (tudod, könyv amibe betűk vannak;)vagy neadjisten tanulás ,nyelvek stb .

Foglald el magad értelmesen ahelyett, h pont azt a dolgot feszegeted(játszol vele:) ami egy párkapcsolatnak alapja kell , h legyen.

Bocsi a stílusért:))

2011. márc. 12. 14:14
 19/26 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a "tippeket"... Nem tudom miből gondolod, hogy (a már meglévőkön kívül) még több papírt kéne szereznem ahhoz, hogy "okosabbnak" tűnjek... Egyébként az érzelmi megingás NEM betegség. Nagyokos. :):):) Ja, amúgy miért egy pasi akar nekem tanácsot adni ez ügyben? :):):) Női lélek + férfi = 0. Ezért vagyok itt. :):) Szóval? :):):)
2011. márc. 12. 14:34
 20/26 A kérdező kommentje:
Még mielőtt bárkivel is vitába keverednénk, köszönöm a hasznos válaszokat adó kommentelőknek a segítséget, biztosan elfog múlni ez az érzés rólam. De most ilyenem volt. Hiába, nem véletlenül mondják, hogy a nők szeszélyesek. :) :P
2011. márc. 12. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!