Páromnak ùj munkahelye van, új munkatársakat ismert meg. Van 1 fiatal házaspár közöttük, akik közvetlen kapcsolatban állnak párommal és a feleség nem közömbös az ő számára. Legalábbis gyanús. Sejtek valamit?
Tudom milyen érzés ez.. mármint hogy valaki érdekes reakció vált ki a másikból.
De amikor látom, hogy én nem tudok ilyen reakciót kiváltani a férjemből az egy kissé frusztrálttá tesz.. pláne, ha az izgalom tárgya egy nő.
Most már megyek, megpróbálom összeszedni magam és "új" nőként felhívni a figyelmét magamra. Persze csak ha már itthon lesz, addig is összekaparom magam valahogy. Majd lesz valami..
Szerintem a féltékenységben az a rossz dolog,hogy ha kiszemelsz egy "áldozatot" aki a féltékenység tárgyát képezi,akkor nagyon sokat beletud képzelni az ember és teljessen eltávolodik a valoságtól!Persze lehet valós alapja is,de a legtöbb esetben sajnos csupán féltékenykedésről van szó,amit jobb minnél elöbb befejezni,mert megmérgezi a kapcsolatot!Elösször is jó lenne feltérképezni hogy valóban van e okod a féltékenykedésre vagy csak az agy szüleménye,amikor az ember sokat kattog ezen a dolgokon,akkor már abszurd dolgokat is beleképzel,amit nehéz elmagyarázni,hogy csak az ő agya találta ki és kombinálta a dolgokat!Lehet hogy egyszerüen csak szimpatizálnak egymással,amig nem történik semmi,addig szerintem ezen teljessen felesleges rágodni,mert ha valaki nagyon megakarja csalni a másikat,akkor az így is úgy is megteszi!
Ezt javaslom neked,hátha egy kicsit segítt a dologban tisztán látni!
Minden párkapcsolatban vannak hullámvölgyek és fellángolások ami az érzelmi oldalt illeti.De van egy értelmi oldal is amit én szövetségnek hívok , az arról szól , h a feladatokat és a kérdéseket együtt egy kimondott vagy kimondatlan megegyezés alapján oldjátok meg.Ez is legalább annyira fontos mint az érzelmek.De mindegyiknél alap, h adni kell sokat mert akit szeretünk annak adni jólesik és ne legyenek túlzott elvárásaid a viszonzást illetően.
Ha pedig a férjed alapjában csendes típus ne várd tőle , h most szószátyár legyen.Ezt szakítottad ezt szagolod:)
Az én párom is jön ilyenekkel néha , h mé nem udvarolok neki meg ilyenek , h virág meg stb. A múltkor meg mikor egy gyenge pillanatomban vettem neki akkor meg az volt baj -biztos valami pokoli nagy csibészséget csináltam, h most virággal jövök:)
Aztán meg március 8kor elfelejtettem venni neki , na volt megint kergetőzés a seprűvel!:)
Végül is ne lovald bele magad semmi hülyeségekbe és ne legyél türelmetlen mert a jövőhéten már röhögni fogsz magadon, ezek miatt.Az elvárásokkal pedig vegyél visszább , mert egy férj már, nem az a szerep mint a széptevő udvarló:)
De azért ne védjük már annyira a pasikat! Egy nő lelke nagyon sérülékeny! Nem kell azért rögtön megkövezni...
Nem védi senki a pasikat csak lehet hogy nagyon félre nézed és érted a dolgokat és itt sokan probálják felnyitni a szemed,hogy amit te látsz az nem biztos hogy arról szól igazából,hanem csak a te fantáziádban létezik!Van egy mondás,rossz az aki rosszra gondol!:):)
Sokan az ilyen félre érthető dolgok miatt mennek szét,azaz a fölös féltékenykedés,ha nagyon megakar csalni akkor így is úgy is megteszi,akkor meg amúgy sem ért az egész egy kalap sz.art sem!
Amúgy nem hinném hogy egy 2 hónapos terhes nő félre kefélne!Ne haragudj de ez nekem egy kicsit abszurd!A fantáziád az nem rossz az biztos!:):)
...Ejjj... Hát még jó hogy vannak elvárásaim, elvégre nő vagyok...
A nemi hovatartozás nem indok, nem érv:))
Ilyen alapon ne támassz követelményeket sehol mert akaratlanul is fölébe helyezed magad ezáltal a másik embernek és nem biztos , h ez bejön bárkinek is.
Nagyon jól látod azt, h a kombinálás nem előny . Ennek elkerülése érdekében őszintén tudom ajánlani a munkát . Vagy ha az nincs akkor esetleg a műveltséged gyarapításával is foglalkozhatsz (tudod, könyv amibe betűk vannak;)vagy neadjisten tanulás ,nyelvek stb .
Foglald el magad értelmesen ahelyett, h pont azt a dolgot feszegeted(játszol vele:) ami egy párkapcsolatnak alapja kell , h legyen.
Bocsi a stílusért:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!