Nálat. Ok milyen súlyú/típusú viták, veszekedések vannak?
A "semmilyen"-t nem fogadom el válaszként :) Ha csak két szavas vita is, de azért annyi mindenhol előfordul, ahol egynél több ember él együtt.
Tehát minden jöhet az "engedj már be a mosdóóóbaaa!" típusú egy mondatos érdekütközéstől a késdobálós veszekedésig.
Nálatok mi a helyzet?
(bocsánat a belepontozásért a kérdésbe, de a rendszer belekötött a "nálatok" szóba)
Hát, nekem az apámmal mindennaposak a viták...
Gimnazista vagyok, és van, hogy egész délután tanulok és elő sem jövök a szobámból. Ezért néha azt állítja, hogy nem csinálok semmit, én meg persze visszabeszélek, és néha olyan veszekedések keletkeznek, hogy teljesen kiidegeljük egymást (és anyát). Meg apával sokszor veszekszünk, mikor későn vacsorázok vagy későn indulok el zuhanyozni. Egyébként szeretjük egymást, csak ez nem mindig látszik =)
Anyával néha vitatkozunk, de amúgy vele még sosem vesztem össze nagyon.
Nekem anyukámmal rendszeresen a gyermeknevelést érintő fontos kérdésekben.
Pl. szerinte eget rengető probléma, hogy a gyerek nem iszik teát, szerintem meg nem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!