Hogyan kéne felnyitnom a barátnőm szemét?
Eddig nem akartam beleszólni a barátnőm párkapcsolatába, mert az ő dolga. Mindenkivel, aki közölte vele a véleményét a párkapcsolatáról, összeveszett.
Meg van róla győződve, hogy a barátjának csak ő van, senki más. Amiben a környezetében egyedül ő hisz, mindenki más szerint van valakije a srácnak.
Pl. ünnepekkor soha nem ér rá, mindig valami más dolga van. Álítólag gazdasági osztályvezető 1 kórházban, emellett néha éjszakázik, mint ápoló. A fizetése pedig álítólag 120bruttó. Azonkívül néha feketén szakácskodik (hétvégente), meg az apjának segít lakásokat felújítani.
Ennyi munka mellett se ideje, se pénze nincs...
Esténként a telefonját kikapcsolja, vagy ha felveszi tőmondatokban válaszolgat, és közli, hogy majd visszahívja.
A családjának nem mutatja be, mert álítólag a szülei őrültek. Viszont álítólag 32 évesen inkább a szüleivel lakik, és a lakását kiadta. A pénzt pedig a szüleinek adja. A barátnőmnek van lakása,ahol egyedül él, de oda sem akar odaköltözni, mert álítólag túl messze lenne a munkahelyétől. (Kb. 20-30 percre van a lakás az álítólagos munkahelyétől a srácnak.)
Igazából nem zavarna a dolog, csak amiatt aggódom, mert a barátnőm szinte már teljesen megszakította a pasi miatt a családjával a kapcsolatát. A barátnőm fizetése úgymond közös kasszában van, a srácé pedig nem.
ÉS nagyon aggódom, hogy az összes pénzét elviszi a pasi, ő meg ottmarad pénz nélkül, haragban a családjával. Ráadásul lassan 30 lesz, szeretne családot, gyereket. Ezzel a sráccal tervez mindent, aki meg még hülyíti is, hogy majd elveszi, meg gyerekük lesz, stb. Csak addig spórolni kell, meg minden. Ugyanakkor van személyi kölcsöne, meg az autóra álítólag havi 40-50ezer törlesztőrészletet fizet.
Nincs valami ötletetek, hogyan nyissam fel a barátnőm szemét, hogy erre a pasira ne fecsérelje az idejét tovább? (2,5 éve vannak már együtt.)
A barátnőd még sosem ment el a pasija munkahelyére?
Ez elég fura.
Én a helyedben nem a barátnőmnek szólnék hanem felhívnám a srác szüleit és beszélgetnék velük.
Ha biztos vagy benne hogy a srác nem dolgozik ott ahol mondja, akkor pl szervezd úgy, hogy a barátnőddel be kelljen mennetek hozzá a munkahelyére. Ha azt hazudja hogy ott van, de mégsincs, az már valami...
Vagy beszélj a sráccal, hogy félted a barátnődet ezek miatt a dolgok miatt.
Nem tudom, hogy hol lakik a srác, csak a kerületet, és nagyjából, hogy hol. (Vagyis lakótelepen, jópár 10emeletes panel valamelyikében. Nem szándékozom az összes ottlakót végiglátogatni.)
Volt már a barátnőm a srácot elvinni a munkahelyére, meg elhozni onnan, de bemenni nem ment be, mert amikor odavitte, a srác a bejáratnál kiszállt, és elbúcsúzott tőle, amikor érte ment, akkor meg a kapunál várta. A barátnőm anyukája álítólag felhívta a kórházat is, hogy a srác tényleg ott dolgozik-e, és mi a beosztása? (Bár én kétlem, hogy igaz lenne, mert nem hiszem, hogy kiadnának az alkalmazottakról információt.) Azt a választ kapta, hogy mentős. (A srác azt mondja, hogy gazdasági osztályvezető, meg kisegítő ápoló.)
Szóval eléggé zavaros az egész.
Akkor visszamondaná a barátnőmnek, és a barátnőm kiborulna.
Egyébként gondoltam már rá, hogy követni kéne a srácot, hogy mit csinál ténylegesen esténként.
A kórház meg óriási, mondhatja, hogy előbb végzett, vagy kiugrott, stb.
A munkahellyel az a gond, hogy szerintem furcsa, hogy lehet valaki egyszerre gazdasági osztályvezető, és kisegítő ápoló, aki néha beugrik éjszakázni. Azért ez mégis 2 teljesen különböző szakma.
A barátnőm ezt is simán elhiszi, és semmi gyanúsat nem lát benne.
Ha benne van a tudakozóban a számuk, elég sokan titkosak.
Egyébként sajnos nem ritka a vezetékneve. Mivel pontos címet nem tudok, így kerület alapján elég nehéz lenne kideríteni. (Meg az apja keresztnevét sem, stb.)
Amellett mit mondanék nekik? Hogy érdekelne, hogy van-e a fiúknak barátnője? Először meg megkérdezném, hogy van-e ilyen nevű fiúk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!