Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy 1 szer cigiztem? (életemben először és utoljára mert SZA R)
A Tanárom a Városom Kúltúrális Központjának igazgatója és e térfigyelő kamerán észre vette , és jövöhéten meg akarja mutatni a szüleimnek (nem csak nekem , mert nnem csak én voltam ott , és ezt igy szuloin akarja elmondani) .
Amúgy a szüleim nagyon mérgesek lesznek sztem , mert mindig azt mondják hogy ne cigizz , ne drogozz , ne piálj . F/14
1 szer cigiztem? életemben először és utoljára mert SZAR
így :)
Jaja, mond el. És még jól is kijöhetsz belőle. Mert így azt látják, hogy te ennyire megbízol bennük stb.
Vagy nem, és benne lesz a híradóban, hogy a kerti kútban egy 14 éves srácot találtak...
simán elmondhatod szerintem... fiatal vagy, érdekelt, kipróbáltad, nem tetszett. Büszkék lesznek hogy őszinte voltál és biztosak lehetnek benne hogy többé nem gyújtasz rá. Ráadásul nem kerülnek cikis helyzetbe a szülőin mert előre tudják majd mi az ábra.
Szerintem ne izgulj :)
a tanárod óriási nagy k*csög :(
mi köze hozzá? Annyira nagy g*ci.
Szegény, nagyon sajnállak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!