Ha választhatnál, kinek a helyében lennél szívesebben?
Figyelt kérdés
Egy olyan 15 éves lánynak, aki népszerű a suliban, de nem olyan jó tanuló, vagy egy olyan 15 éves lánynak, aki jól tanul, és a felnőttek elismerik, de nagyon nehezen megy neki a beilleszkedés?2011. márc. 9. 20:46
31/34 anonim válasza:
A 2., és mindegy, hogy jobban megbecsülik-e mások vagy jobb munkahelyem lesz-e tőle. Egyszerűen azért, mert az én értékrendem szerint a tudás sokkal többet ér, mint a népszerűség.
32/34 anonim válasza:
Miért akarnék az első helyében lenni? Azok többnyire olyan buták, olyan szánalomra méltóak. Idézzek egy ilyen jómadártól egy mondatot? És a vérnarancsban belül tényleg vér van?? Fúj akkor nem kérem!!! - miért akarnék ilyen lenni? Inkább halok meg magányosan, mint hogy ilyen ember legyek. Se egy igaz barátjuk nincsen, az a legfontosabb dolguk hogy a gyűrű megy-e a pulóverhez. igen okos vagyok, és van 1-2 igaz barátom a többi álszenteskedő majom meg nem kell hogy körülvegyen. Az munkát inkább hagyjuk... Azért egy érettségi nélküli 8 osztályt végzett szőke cicababát nem fognak felvenni vezető pozícióba... Akkor egy csúnya embernek sem lenne munkája.
33/34 anonim válasza:
Ha van olyan amiben nagyon jó vagy amire tudod alapozni az életed akkor mondjuk megéri tanulni,de ha csak az a cél hogy 1el több diplomás munkanélküli legyen egyértelmű hogy az talál jobban munkát akinek nagy az ismertségi köre
34/34 anonim válasza:
15 évesen a második voltam, de azért néhány jó barátom már akkor is volt. De már akkor is sejtettem, hogy egyszerűen csak abba a közösségbe nem tudtam nagyon beilleszkedni, a szabadidős elfoglaltságok (tánc, sport, szakkör) "csapatban" mindig jól éreztem magam. Most első éves vagyok egyetemen és minden megváltozott: jó társaság, teljesen beilleszkedtem és nem is vagyok félős, kiderült, hogy a nyilvánosság előtt beszélés is egész korrektül megy. Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem biztos, hogy veled van a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!