Ha választhatnál, kinek a helyében lennél szívesebben?
Figyelt kérdés
Egy olyan 15 éves lánynak, aki népszerű a suliban, de nem olyan jó tanuló, vagy egy olyan 15 éves lánynak, aki jól tanul, és a felnőttek elismerik, de nagyon nehezen megy neki a beilleszkedés?2011. márc. 9. 20:46
21/34 anonim válasza:
A második. Mert akkor később az eszemből meggazdagodon és olyan menő ruhákat veszek, hogy mindenki megfordul utánam.. Valamint elvégzem az egyetemet stb és az érett felfogásom miatt komolyabb pasikkal is összetudok majd jönni.. 21L
22/34 anonim válasza:
Én egy kicsit mind a kettő vagyok. Jók a jegyeim, nem vagyok halálosan népszerű, és nem tudja mindenki a nevem a suliban, de ha akarom bárkivel el tudok lenni. Ha valaki beszól, kiállok magamért - ez vonatkozik a tanárokra is. A jegyekért meg nem sűrűn ülök le tanulni. Csak az írásbeliket csinálom meg, sosincs erőm, hogy rávegyem magam a tanulásra, de így is 4-5-ös vagyok. Igaz, csak nyevi-előkészítős vagyok, és tudom, hogy jövőre nehezebb lesz, de amíg így meg tudom csinálni, kihasználom.
23/34 anonim válasza:
én mindkettő helyében. az 1. mert azt jelenti, hogy beilleszkedik, és "normális" tinédzser, tehát van gyerekkora, nem kell felnőtt dolgok miatt aggódnia. De a 2. meg ugyanakkor jó, mert azt jelenti, hogy a későbbiekben lehet, hogy könnyebben fog boldogulni. Bár szerintem a kettő nem zárja ki egymást.
24/34 anonim válasza:
Nehéz kérdés. Nyilván ez tipikusan az az életkor, amikor az a legfontosabb, hogy mások mit gondolnak az emberről. Viszont azt is tudni kell, hogy akik pl. itt sírnak az oldalon nap mint nap, hogy jaj csak 50 ezerből élek egy hónapban vagy éppen a megyek Angliába takarítói karriert csinálni, azok nagyrészt 5-10 éve az első kategóriába tartoztak.
25/34 anonim válasza:
Mivel 15 éves, igy még sok ideje van ahhoz, hogy megtanulja az alkalmazkodàst.En egyértelmüen a 2ik helyében érezném jól magamat.
26/34 anonim válasza:
Én a második helyében voltam 15 évesen, és nem próbálnám ki az elsőt.
27/34 anonim válasza:
Attól függ, hogy a 2. jól érzi-e magát így. Mert ha állandóan azon siránkoznék, hogy igen, jók a jegyeim, de nem vagyok népszerű és félénk vagyok akkor első...de ha elégedett lenék a helyzettel akkor 2. :) A 2. többe viszi az életben.
Egyébként én nem vagyok népszerű, és jó tanuló se, úgyhogy becsüld meg a helyedet. :)
28/34 anonim válasza:
Én voltam első és második is, és elsőnek jobb lenni:)
És nem csak diplomával lehet vinni valamire az életben.
(másodikban a jó tanuló nem volt jellemző rám)
29/34 anonim válasza:
Első jobb, már most látod te is hogy nehezen tudsz beilleszkedni, de ha ilyen a személyiséged ezen nem tudsz nagyon változtatni.
30/34 anonim válasza:
Hülyéknek áll a világ sajnos...Aki szar tanuló azé a dicsőség felnőtt korában.Aki meg hajtott, meg tanult annak meg szar.A szépség meg menőség múlandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!