Veszekedtünk ma este a férjemmel és azt mondtam neki ne jöjjön vissza többet. Éjsazkára ment dolgozni és erre itthon hagyta a kulcsát, meg azt mondta holnap jön a cuccáért. Tudom, hogy igaza van mert rémes voltam ma. Felhívjam?
Nem hiszem hogy komolyan gondolta hogy elhagy. Bizonyára nagyon dühös és sértett az önérzetében. Személyesen rendezzétek a nézet eltérést semmi képen sem telefonon.
Nyugodtan üljetek le beszélni. Kérjetek elnézést egymástól és lépjetek tovább. Mi lenne a világgal ha minden kapcsolat ilyen egyszerűen szét menne? Nyugi nem lesz semmi baj.
09:34 értem amit mondasz,nálad ez már válási oknak számitana,nincs ezzel baj,mindenkinek más a tűréshatára ilyen esetekben.Nagyon szeretem Őt,szerencsére nálam nincs összefüggés vitában a mondandóm és az érzelmeim között.Tudom csúnyán viselkedtem és ezt szégyellem is rendesen,ennek ellenére köszönöm a válaszodat és mindenki másét is.
Kell a negatív és a pozitiv kritika is,hogy át tudjam értékelni a dolgokat.
Minden jót Nektek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!