Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Veszekedtünk ma este a férjemm...

Veszekedtünk ma este a férjemmel és azt mondtam neki ne jöjjön vissza többet. Éjsazkára ment dolgozni és erre itthon hagyta a kulcsát, meg azt mondta holnap jön a cuccáért. Tudom, hogy igaza van mert rémes voltam ma. Felhívjam?

Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 22:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
22:43-as vagyok. Írd meg tényleg, mi lett, drukkolunk.
2011. márc. 8. 22:57
 12/22 A kérdező kommentje:

Felhívtam és elmondtam sajnálom,nagyon kedves volt,azt mondta semmi gond nincs,nem akart összecuccolni,csak ideges lett,mert rosszul esett neki,hogy elzavartam.Ezt meg is értem,forditott helyzetben én is kiakadnék.

Jobban kell vigyáznom a házasságomra,most már megtanultam a leckét.

Nagyon köszönöm,hogy ilyen kedvesek vagytok.

Nem gondoltam komolyan amit mondtam neki,de sajnos nagyon hirtelen haragú vagyok.

Csinálom itt a gondokat magamnak,aztán meg idegeskedhetek a hülyeségem miatt.Jó hogy ilyen megértő,más már lehet elhagyott volna.Kedves másik összeveszős válaszoló,remélem megbékéltek Ti is,nagyon rosszul éreztem magam,de megnyugodhatok végre.

Köszi mégegyszer a válaszokat.:)

2011. márc. 8. 22:59
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne aggódj a házasság miatt, a férjed biztosan ismer, mint a rossz pénzt, tudja, hogy hirtelen haragodban hetet-havat összehordasz, amit nem kell komolyan venni. :)
2011. márc. 8. 23:06
 14/22 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó,igazad van:)

Ő is ezt mondta,hogy tudja milyen vagyok.

De azért beparáztam rendesen.Bár meg is érdemeltem.

2011. márc. 8. 23:08
 15/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

Jó,hogy nem támadtatok,hanem még a butaságom ellenére is kedvesen válaszoltatok.

2011. márc. 8. 23:09
 16/22 anonim ***** válasza:
77%

Kedves Mindenki!

Mi a Párommal egy szabályt állítottunk fel: SOHA ne váljunk el(legyen szó esti elalvásról, vagy munkába menésről) haraggal. És jól tartjuk is, mindig megbékélünk a másikkal a végén.

Szerintem ez jó dolog, és fontos is.

22N

2011. márc. 8. 23:37
 17/22 anonim ***** válasza:
47%
Az utolsónál a pont:)
2011. márc. 8. 23:57
 18/22 anonim ***** válasza:
74%

Azért amikor legközelebb beszéltek, említsd meg neki, hogy sajnos ilyen vagy, és te sem szereted ezt, csak annyit kérj, hogy ne vegyen ilyenkor komolyan, mert pár perc múlva mindig megbánod amit mondtál, vagy csináltál.

Az más, ha tudja magától, és megint más, ha el is mondod neki.

Nálam a férjem mindenre nemet mond. Tökre kiakadtam már egyszer kétszer, de közben rájöttem, attól függetlenül nem mindig az a nem lesz amit ő mondott. Csak rosszul esik, de mostmár feldolgoztam, és ha valamit mondok neki, felkészítem magam, a nemre, és már nem akadok ki, mert tudom később megbeszéljük normálisan. Ilyen és kész.

Értem nálatok te vagy akitől ki lehet akadni.

Ilyenek előfordulnak, de ha fel van dolgozva, meg van beszélve, el van fogadva, akkor egyáltalán nem kell különválástól tartani.

2011. márc. 9. 00:12
 19/22 napietus ***** válasza:
jól tetted hogy felhívtad! próbálj meg tanulni az esetből, és legközelebb, mikor érzed, hogy kezded elveszíteni az önuralmad, gondolj erre az estére, hogy milyen pocsékul éreznéd magad. nagyon régi tanács, hogy számolj tízig, egyszerű is, de nincs jobb :) sok sikert!
2011. márc. 9. 00:51
 20/22 anonim ***** válasza:
23%

Az a helyzet kérdező, hogy ha nekem csak egyszer is ilyet mondana a férjem, azon nyomban vége lenne. Nem lenne még egy esély, mert aki ilyet tud mondani, az ÉN véleményem szerint (nem kell egyetérteni, a saját véleményemet írom) nem szeret. Én meg nem akarok olyannal élni, aki nem szeret. És ezen a bocsánatkérés sem segít.

Meg lehet bántani a másikat, lehet bocsánatot kérni, meg kell tudni bocsátani, ezek természetes dolgok - de van egy határ, és ez bőven túlmegy ezen a határon.

2011. márc. 9. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!