Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen gyakran kaptok virágot...

Milyen gyakran kaptok virágot a párotoktól?

Figyelt kérdés

Változott ez valamelyik irányba a gyerek óta?

Az enyém sajnos nem egy virágos típus, nem is emlékszem mikor kaptam tőle utoljára virágot pedig ma még alkalma is lett volna rá. Inkább hoz egy csokit... Mikor egyszer rákérdeztem, azt mondta hogy "hiszen vázánk sincs" :-))) Lehet hogy ki kéne raknom néha üresen a vázákat az asztalra? :-O

2011. márc. 8. 19:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Az enyém a sem kedveli túlzottan a virágokat, még a szobanövényeket sem.

Azért néha kapok. Tavaly nőnapra vett, névnapomra is. Idén megbeszéltük, hogy nem nőnapozunk, nem tartjuk fontosnak.

Soha nem sértődök meg ilyeneken.

2011. márc. 9. 13:50
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem szeretem a virágokat, még sohasem kaptam tőle virágot, mert tudja:)
2011. márc. 9. 16:57
 13/17 anonim ***** válasza:
Alkalmakra. Valentin napra cserepeset kaptam, tegnap pedig egy szálat. Imádom a virágokat, bár én is sajnálom, amikor elhervadnak:(
2011. márc. 9. 19:53
 14/17 anonim ***** válasza:

12 éve vagyok együtt párommal.

Pontosan 10 évvel ezelőtt kaptam tőle virágot utoljára.

Az első két évbe rendszeresen kaptam rózsát meg mindenféle szép virágot.

Most nagyon megdöbbentem mikor nőnapom úgy állított haza este,hogy egy szál virággal a kezébe:)

Jól esett nagyon a gesztus.

A virágot annyira már nem igénylem.Bár az jól esett volna,ha az elmúlt 10 évbe legalább szülinapomra kaptam volna valamit. Sajnos nem egy ajándékozós típus a férjem, de sosem volt az.Az első 2 évbe is mindig együtt mentünk nekem ajándékot venni.

Annyiban változott a gyerek után nálunk a helyzet,hogy mostmár nem igénylem azt,hogy bármit is vegyen nekem.Inkább a gyereknek hozzon valamit.

2011. márc. 11. 20:44
 15/17 anonim válasza:

Nyolc éve vagyunk együtt,két közös gyerekünk van,soha nem kaptam tőle egy szál virágot sem.

Pedig jólesne...

2011. márc. 11. 22:33
 16/17 anonim ***** válasza:

Ha hoz is virágot, akkor valamilyen cserepes növényt kapok tőle. Sokkal jobban örülök is, mert tudja, hogy nagyon szeretem a ritka és extrém növényeket.

Ha viszont nem virágot, akkor valamilyen konyhai kütyüvel lep meg, hogy fincsi dolgokat kotyvasszak neki, a családunknak és barátainknak.

2011. márc. 11. 23:17
 17/17 anonim ***** válasza:
Én még sosem kaptam virágot, helyette viszont mehetek a meccsre:P
2011. márc. 11. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!