Tudom, hogy nem a papír számít, de nem ciki ha valaki 40 évesen még mindig csak barátnő?
ez tőled függ.
anyukámnak már volt 1 házassága amiből születtem én :D 8 éve van együtt a párjával, igaz együtt is élnek, de nekik már felesleges házasodni. jól megvannak papír nélkül is.
Mármint olyan barátnő, akivel hetente néhányszor találkozik a fiúbarátja?
Mert ha együtt élnek, akkor már élettárs.
Nem ciki - de arra számíts, hogy jó esetben 50 évesen is még csak barátnő leszel (rossz esetben meg az sem).
Nem igazán értem a kérdést, mert ha azt kérdezed, hogy ciki-e, hogy nincs "papír", akkor a lelked mélyén valószínűleg úgy érzed, hogy igenis számít...
Na de a kérdésre válaszolva: Én személy szerint házasságpárti vagyok, de azt mondom (meg a törvény is azt mondja), hogy mindenkinek joga van úgy élni, ahogy akar, és senkinek sincs joga ebbe beleszólni.
Szóval nem "ciki", csak én alószínűleg nem ezt a formáját választanám az együttélésnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!