Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire ciki egy kövér barátnő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ciki egy kövér barátnő?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy összejöttem egy kövér lánnyal, aki minden tekintetben rendben van, csak elég testes. Ez az ágyban is okoz némi problémát, mert a vékonyabb lányokkal sokkal jobb volt a szex, de egy kicsit zavar, hogy külsőre nem az, amire az ember vágyik. Mondjuk nem vagyunk már fiatalok sem, és odaadó, meg szeret, de a testmérete kicsit zavar.
2010. júl. 18. 18:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
6%
nagyon
2010. júl. 18. 18:35
 2/16 anonim ***** válasza:
37%

szerintem eléggé ciki, főleg amikor mentek az utcán és a barinő 2x akkora mint te

fogyaszd le, zárd el a hűtőt

de úgyis mindjárt jönnek az álszentek(akiknek nem jut jobb), hogy jaj hát a belső számít meg blaablabla

számít a külső is

2010. júl. 18. 18:39
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
ha szereted akkor elfogadod olyannak amilyen,nem minden a külső...és ne azzal foglalkozz ki mit mond csak magadra hallgass.
2010. júl. 18. 18:40
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha így gondolsz rá, akkor inkább hagyd el. Jobb lesz mindkettőtöknek :-) Egyáltalán miért jöttél vele össze, ha nem is tetszenek a testesebb lányok? Én eleve nem jövök össze olyan pasival, akivel ez meg az a bajom... Vagy úgy szereted, és tartod tökéletesnek, ahogy van, vagy ne jöjjél vele össze, mert annak sosincs jó vége!
2010. júl. 18. 18:41
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
nem ő a ciki, hanem te. ha nem tudod elfogadni a testét= őt sem tudod elfogadni. beszéld meg vele.
2010. júl. 18. 18:42
 6/16 Attila_Z ***** válasza:
100%

Nekem is testesebb a barátnőm és mivel szeretem, ezért magasról teszek rá, hogy kinek tetszik vagy nem tetszik. Szerintem ez a normális.

Ahhoz meg kell egy kis ötletesség, hogy a szexet feldobhasd, de szerintem dundi lánnyal sokkal jobb.

2010. júl. 18. 18:45
 7/16 anonim ***** válasza:

Ha tényleg szereted, akkor ne foglalkozz azzal,hogy mások mit gondolnak, ki nevet ki,ilyesmi. Csak az a fontos, amit te, és ő éreztek.

A sexben meg még lehet fejlődni, új pózokat kipróbálni, stb...

2010. júl. 18. 18:48
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon ciki. Én nem tudnék lefeküdni olyan lánnyal, akin 3-4 kiló feleslegnél több van.
2010. júl. 18. 18:53
 9/16 anonim ***** válasza:
Itt az a fő kérdés hogy mások előtt tartod-e cikinek hogy dagi vagy saját magad előtt? Neked tetszik úgy ahogy van, vonzónak tartod? Mert azt írod hogy külsőre nem az amire az ember vágyik. Ha nem ilyen alkatú lányra vágysz akkor miért jöttél vele össze?
2010. júl. 18. 19:04
 10/16 anonim ***** válasza:

azért nem mindegy h mennyire testes

mondjuk nem mind1 h 170/90 vagy 170/190

amúgy meg az se mind 1 h ápolt-e, arca milyen, de ne azt nézd, h ciki-e , hanem azt, h szereted-e ÍGY AHOGY VAN.

ezt csak TE tudod...

2010. júl. 18. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!