Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ciki egy kövér barátnő?
szerintem eléggé ciki, főleg amikor mentek az utcán és a barinő 2x akkora mint te
fogyaszd le, zárd el a hűtőt
de úgyis mindjárt jönnek az álszentek(akiknek nem jut jobb), hogy jaj hát a belső számít meg blaablabla
számít a külső is
Nekem is testesebb a barátnőm és mivel szeretem, ezért magasról teszek rá, hogy kinek tetszik vagy nem tetszik. Szerintem ez a normális.
Ahhoz meg kell egy kis ötletesség, hogy a szexet feldobhasd, de szerintem dundi lánnyal sokkal jobb.
Ha tényleg szereted, akkor ne foglalkozz azzal,hogy mások mit gondolnak, ki nevet ki,ilyesmi. Csak az a fontos, amit te, és ő éreztek.
A sexben meg még lehet fejlődni, új pózokat kipróbálni, stb...
azért nem mindegy h mennyire testes
mondjuk nem mind1 h 170/90 vagy 170/190
amúgy meg az se mind 1 h ápolt-e, arca milyen, de ne azt nézd, h ciki-e , hanem azt, h szereted-e ÍGY AHOGY VAN.
ezt csak TE tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!