Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek nagyon ciki és kínos, ha a barátnő (i) d előtt ad neked virágot vagy csokrot a pasid?
Miért lenne ciki?
Az a ciki hogy ilyeneket kérdezel.
Hát ha benned ilyen kérdés felmerül, akkor kérdezd meg magadtól vajon igazán szereted-e azt a fiút?
Ha a nyivánosságot cikinek találod akkor az már rég rossz.
Én nagyon örülök ha más jelenlétében ad nekem egy apró csókot vagy kedveskedik...mutatja hogy szeret és nem csak intim kettesben mintha titkolni akarna.Persze csak határokkal...nem izléstelenül nyalni falni egymást 1000 ember előtt.
Szerintem kifejezetten aranyos és bátor, hogy egy csomó lány előtt romantikus tettre vetemedik... amit azért sok srác szívesebben tart zárt ajtók mögött :)
De tényleg nézz magadba, hogy ha ez felmerül benned, akkor ő-e az, aki hozzád való...
Egyetértek az előttem szólókkal.
Mellesleg nem hogy ciki, hanem tiszta büszke lesz hogy ilyen pasija van, és a barátnői meg majd ott irigykednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!