Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire ciki egy kövér barátnő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ciki egy kövér barátnő?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy összejöttem egy kövér lánnyal, aki minden tekintetben rendben van, csak elég testes. Ez az ágyban is okoz némi problémát, mert a vékonyabb lányokkal sokkal jobb volt a szex, de egy kicsit zavar, hogy külsőre nem az, amire az ember vágyik. Mondjuk nem vagyunk már fiatalok sem, és odaadó, meg szeret, de a testmérete kicsit zavar.
2010. júl. 18. 18:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ha már nem olyan fiatal,akkor nem a szülei tehetnek róla.Sportra lehetetlen rávenni a legtöbbet és az evési szokásaikon sem szoktak változtatni,csak ha nagyon szerelmes,de akkor is inkább a szokásait választja,mint a változást hosszabb távon.

Rosszabb korszakomban nekem is becsúszott néhány husis,javaslom a mozit programnak 23 óra után:).

2010. júl. 18. 19:13
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
en nem szeretem a kover lanyokat de nem ciki!
2010. júl. 18. 19:48
 13/16 anonim ***** válasza:
ha ciki, minek jöttél össze vele...gyökér-_-
2010. júl. 18. 21:14
 14/16 anonim ***** válasza:

Azért jött vele össze, mert gondolom be pánikot. És sajnálod attól a szegény lánytól, hogy egyszer kétszer megdöntötték? Inkább a fiút sajnálnád! Nehéz lesz ezt elfelejtenie az biztos. De téged az izgat hogy ciki-e? Hát én egy ujjal nem nyúlnék hozzá egy kövér nőhöz sem. Nem vagyok azok közül a perverz vékony palik közül, akiket az ilyen vonz. Te is mondod hogy botrány az ágyban. Csak azt tudnám, hogy állt föl a jelen létében! Bár inkább erre sem vagyok kíváncsi. Más férfinak lekonyul, ha meg lát egy kövér nőt.

Én 36F Bp. 179cm 118kg de havonta fogyok 2,5 kilót és őszre újra 95kg leszek, már négy honapja fogyókúrázom. Egy év alatt nagyon meghíztam, mert más fél éve oda lett minden anyagi javam.

Ennél testesebb nőm nem volt, és nem is lesz, ha meg nem örülök. Bár ö nekem baromira tetszik.

Publikus kép ne izguljatok. Több helyen is főnt van.

[link]

2010. dec. 19. 07:00
 15/16 anonim válasza:

Na az ilyentől tudok hányni...

Mi a francnak jöttél össze vele, ha nem tetszik??

Ennyi iq szintje még egy óvodásnak is van, hogy amit nem szeret azt nem csinál...Jézusom.

Én sem jöttem össze egy sráccal, aki nagyon nyomult,mert abszolúte nem volt az esetem. Tipikus az az iq harcos, akivel két értelmes szót nem sok, nem tudsz váltani. És láss csodát, megértette. Azóta gondolom lett egy olyan barátnője, aki úgy szereti, ahogy van. Ember, nem az őskorba élünk. Mondjuk még mindig nem értem, bocsi, lehet, hogy az én felfogó képességem a gyenge..na de miért jöttél össze, ha zavar? Ruhában tán vékonynak látszott? Minden rendben van vele....ezek szerint mégse, ebből gondolom annyit kell kiérteni, hogy normális a csaj, de! zavar vele a szex, zavar a teste, nem erre vágysz...akkor mi a szarnak?

2016. júl. 31. 18:59
 16/16 anonim válasza:

Kedves #1 és #2 milyen vélemény ez????

Mér' ítélitek el azt aki testesebb?

Lehet genetika, lehet nem táplálkozott elég egészségesen!

ÉS?!?!?!?

Ne bántsátok a testesebbeket!

Amúgy szerintem nem probléma!

2022. márc. 28. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!