Hogy mondjam el otthon?
Összejöttem az apám egyik legjobb barátjával.Több,mint egy éve vagyunk együtt titokban,voltak gondjaink,de megbeszéltük és most el szeretném mondani otthon,hogy hozzá költözöm.Eléggé félek a szüleim reakciójától,van egy olyan érzésem,hogy eléggé ki fognak akadni...
20/N
Ez a férfi akkor is megbízhatatlan! Átvágja a legjobb barátját, és korábban ezt tette minden nővel! 40-50 évesen lehetetlen tartósan változni, lehet hogy megszédítetted, és emiatt most másképp viselkedik, de rövid időn belül elmúlna ez a rózsaszín időszak!
Nem ér annyit ez az egész, hogy elveszítsd a családodat! Emellett egy egy éves titkos viszony igen kevés alap ahhoz, hogy kijelentsd, ismered, és vele akarod élni az életedet..
Hátőő, hagy némi kivetnivalót ez az úr, ha képes volt megdugni a legjobb barátja éppen csak felnövő lányát. Ezek után meg ilyen hosszas titkos viszonyba keveredni vele. Most meg -gondolom tisztában van a helyzet súlyosságával- kész lenne robbantani az egész családot.
20 évesen tényleg jogod van eldönteni mit akarsz, de a szerelem vak, és nem látod be, de hatalmas kockázat lenne Pestre költözni vele. Nem vagytok elég ideje együtt ahhoz, hogy tökéletesen rá hagyatkozz anyagilag. Mert nem tudod magadat ellátni. Apád meg sztem nem fogja a kapcsolatotokat anyagilag támogatni.
Ha pedig nem tudod elképzelni az életet nélküle, akkor pedig tényleg várj, amíg a család elfogadja ezt a kapcsolatot, te meg elvégzel még 1-2 szemesztert a suliból.. Ez egy jó próbája is lenne a kapcsolatnak. Ha túlélitek, biztos lehetsz benne, hogy szeret.
A "A válasz megírásának időpontja: 03-07 21:44"-es vagyok :)
Megkérdezhetem, hogy mi történt végülis? Mit szóltak? Költöztél? Rögtön?(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!