Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el otthon?

Hogy mondjam el otthon?

Figyelt kérdés

Összejöttem az apám egyik legjobb barátjával.Több,mint egy éve vagyunk együtt titokban,voltak gondjaink,de megbeszéltük és most el szeretném mondani otthon,hogy hozzá költözöm.Eléggé félek a szüleim reakciójától,van egy olyan érzésem,hogy eléggé ki fognak akadni...

20/N

2011. márc. 7. 21:15
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam arra,hogy várok a költözéssel,de a párom visszaköltözik Pestre és nagyon szeretné,hogy vele menjek.Ha nem megyek,akkor szinte biztos,hogy vége lesz a kapcsolatunknak,de ha meg megyek,akkor anyáék fognak nagyon kiborulni,mert kb. 2 és fél óra Pestre az út....
2011. márc. 9. 18:58
 22/26 anonim ***** válasza:
53%
Ne legyél már ilyen naív. Igazat adok annak, aki azt mondta, hogy csak szexre kellesz neki.Persze, hogy azt mondja, hogy szeret.Ja a fiatal pipihúst.
2011. márc. 9. 19:05
 23/26 A kérdező kommentje:
De az elmúlt másfél évben rengeteget változott.Ha nem szeretne,akkor nem kérné,hogy költözzek hozzá,hanem simán dobna.
2011. márc. 9. 19:25
 24/26 anonim ***** válasza:
84%

Ez a férfi akkor is megbízhatatlan! Átvágja a legjobb barátját, és korábban ezt tette minden nővel! 40-50 évesen lehetetlen tartósan változni, lehet hogy megszédítetted, és emiatt most másképp viselkedik, de rövid időn belül elmúlna ez a rózsaszín időszak!

Nem ér annyit ez az egész, hogy elveszítsd a családodat! Emellett egy egy éves titkos viszony igen kevés alap ahhoz, hogy kijelentsd, ismered, és vele akarod élni az életedet..

2011. márc. 9. 19:36
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Hátőő, hagy némi kivetnivalót ez az úr, ha képes volt megdugni a legjobb barátja éppen csak felnövő lányát. Ezek után meg ilyen hosszas titkos viszonyba keveredni vele. Most meg -gondolom tisztában van a helyzet súlyosságával- kész lenne robbantani az egész családot.

20 évesen tényleg jogod van eldönteni mit akarsz, de a szerelem vak, és nem látod be, de hatalmas kockázat lenne Pestre költözni vele. Nem vagytok elég ideje együtt ahhoz, hogy tökéletesen rá hagyatkozz anyagilag. Mert nem tudod magadat ellátni. Apád meg sztem nem fogja a kapcsolatotokat anyagilag támogatni.

Ha pedig nem tudod elképzelni az életet nélküle, akkor pedig tényleg várj, amíg a család elfogadja ezt a kapcsolatot, te meg elvégzel még 1-2 szemesztert a suliból.. Ez egy jó próbája is lenne a kapcsolatnak. Ha túlélitek, biztos lehetsz benne, hogy szeret.

2011. márc. 10. 01:09
 26/26 anonim ***** válasza:

A "A válasz megírásának időpontja: 03-07 21:44"-es vagyok :)

Megkérdezhetem, hogy mi történt végülis? Mit szóltak? Költöztél? Rögtön?(:

2011. júl. 13. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!