Hogy mondjam meg otthon?
Az a helyzet, hogy a barátommal úgy döntöttünk, hogy a nyárra (vizsgaidőszak miatt csak 2 hónapra) összeköltözünk, mert így nem kell fizetnem a kolit és buszbérlet sem kell, hogy bejussak dolgozni. (3 éve vagyunk együtt)
Viszont a szüleim (főleg anyum) nem kedvelik a barátomat...Bármikor mesélek róla bármit (pl h letette a jogsit, saját albija van stb) megfagy a beszélgetés és nem hajlandó tovább erőltetni a témát...mindig fintorog ha róla van szó, semmi sem tetszik neki...
Emiatt nem merem elmondani otthon, pedig muszáj lesz (akárhogy 300 km van köztem és a szüleim) mert könnyen kiderül az ilyen...
Kérlek segítsetek!
ez eléggé nehéz eset :S
ha felnőtt vagy, akkor meg kell mondanod a szüleidnek h őt szereted, már régóta együtt vagytok, és ez a te életed és vele szeretnél együtt lenni. Ne hagyd h tönkretegye a kapcsolatotokat a szüleid, mert utána sose tudsz majd nekik teljesen megbocsátani. 16/F
Hát a száddal kell elmondani. Ha fintorog, hát fintorog...
Felnőtt nő vagy és félsz anyukádtól? Nőjj fel, vállald a véleményedet, meg amit szeretnél, azért merj kiállni. Itt kezdődik a felnőttség.
Anya, összeköltözöm XY-nal!
Ha vizsgaidőszak, akkor elég nagylány vagy már, az anyukádnak ilyenkor már semmilyen beleszólása nincs abba, hogy kivel élsz.
Kérdezd meg, mi a baja a barátoddal... Vagy azt, hogy mennyivel lenne jobb, ha egy nővel élnél, vagy szültél volna egy olyan gyereket, akinek azt sem tudod, hogy ki az apja.
Fogadja el, hogy Te Őt választottad, ha nem sikerül neki, na bumm, nem azért fogtok szétmenni mert anyu véleménye számít.
Én anyum se kedveli a páromat, tavaly nyáron olyat is mondott, hogy lelöveti bérgyilkossal ha össze akarunk költözni. Ahhoz képest már fél éve itt lakok nála, igaz nem tetszett anyunak, se senkinek a családban, én is féltem tőle, de kiálltam a kapcsolatunkért, mert tudom, hogy nagyon szeret. Egyébként is csak 10 percre vagyok tőlük. :)
20/L
mit mond anyud miért nem kedveli a barátod?
esetleg egyke gyerek vagy és nagyon félt?
2 hónap nem a világ, legalább jobban megismeritek egymást, ez a te döntésed..mindenesetre legyél őszinte a szüleiddel...majd csak megbarátkoznak ezzel
nem tudom, hogy miért szeretik...én 16 voltam, a barátom akkor 21 volt amikor összejöttünk, és akkor a nővéreim és a szüleim is azzal jöttek h tuti pedofil...a kora miatt el is áshatja magát... pedig sztem 3 év együttlét után bizonyította h nem csak egy futó kapcsolatot jelentek neki
nem vagyok egyke, de én vagyok a legkisebb (két nővérem van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!