Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindig veszekszek a barátommal...

Mindig veszekszek a barátommal. Mit tegyek? Hogy türtőztessem magam?

Figyelt kérdés

Szinte lételemem a vele való veszekedés.. :S Min heti 2x veszekszünk. Ilyenkor általában azt vágom a fejéhez, hogy mennyi csajt megd*gott már, stb :S Egyszerűen feszült vagyok ha nem veszekszek vele.. De ez meg őt teszi tönkre.

Nem tudom hogy csináljam.. :/

17/L 20/F

2011. márc. 7. 14:24
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Jesszus, mintha az exemet hallanám, ő is folyamatosan azzal b*szogatott hogy hány fickóval voltam előtte, meg kivel mit csináltam, és hányszor és miért. Én hülye még a kapcsolatunk elején elmeséltem, mert egészen addig egy kapcsolatomnál se volt problémázás az exeken. Na meg fő a bizalom, meg megnyílni a másik előtt, stb. Úgyhogy a pasi elég gyorsan expasivá avanzsált:) Azt hittem ilyen beteg emberek csak a filmekben léteznek... Hát nem. És mostmár látom hogy ráadásul több is van belőletek. Félelmetes. Kezeltesd magad. De tényleg.
2011. márc. 7. 17:23
 22/22 anonim ***** válasza:

Hát az első lépés, az, hogy húzol egy vonalat, hogy kész mától nem és nem érdekel mi volt tegnap vagy a múlthéten.

Második lépés, hogy megtanulsz elszámolni magadban csendben 20 ig anélkül, hogy ezt a másikkal éreztetnéd.

Harmadik lépés: Megtanulod ezt a mondatod a feszült szituációkban kimodani : Neked ebben teljesen igazad van.

Negyedik lépés, megtanulsz változatosan bocsánatot kérni akkor is ha amúgy meggyőződésed, hogy neked van igazad.

Ha mindezek megvannak, nem fogtok többé veszekedni.

2011. márc. 7. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!