Mindig veszekszek a barátommal. Mit tegyek? Hogy türtőztessem magam?
Szinte lételemem a vele való veszekedés.. :S Min heti 2x veszekszünk. Ilyenkor általában azt vágom a fejéhez, hogy mennyi csajt megd*gott már, stb :S Egyszerűen feszült vagyok ha nem veszekszek vele.. De ez meg őt teszi tönkre.
Nem tudom hogy csináljam.. :/
17/L 20/F
Erre akkor lenne okod, ha a kapcsolatotok alatt történt volna meg. A srác nem a tulajdonod, hanem egy ember, akinek volt előtted is élete. Ha nem akarod elmarni magad mellől ezzel a hülyegyerekes óvodás dedó stílussal, akkor jobban teszed, ha visszább veszel magadból egy kicsit.
Én tuti, hogy már rég lepattintottalak volna.
Hát babám te egy nagyon h@lye pics@ vagy!
Gondolj már bele te észlény,hogy akár mennyi csajba tette már bele ezen NEM!!!! tud változtatni!Ha szűz volna csóri csávó te még akkor is féltékeny lennél.Ha másra nem a srác kezére mert hányszor verte már ki vele.
TE BETEG VAGY!!!!!!!És remélem a srác ezt belátja és úgy kirúg,hogy a lábad sem éri a földet!
Pfujj, te mekkora egy undorító ember vagy. Feszült vagy ha nem veszekszel vele? :DDDD
Hagyd ott, jobb lesz neki nélküled.
Egyetértek az előzővel, bizalom nélkül nincs értelme egy kapcsolatnak. Ez egy kissé éretlen kapcsolat, ahol jólesik az önkínzás és a másik kínzása, és ez tűnik odaadásnak és szerelemnek. Lehet az is, csak nem az igazi így, kicsináljátok egymást. De ha a kérdést feltetted, már jó úton jársz.
Elcsépelt, de ha szeretsz valkit, és fontos számodra, akkor olyannak szereted, amilyen. Lehet, nem is lett volna hatással rád, ha nem lett volna előtted annyi nővel és nem szerez tapasztalatot.
Igaz, én már idősebb vagyok, de engem ha aggaszt valami, az nem a múlt, hanem a jövő. Nem érdekel, mi volt előttem, csak az, hogy legyen még elég időnk egymásra, minél több, és nem mások miatt kell félni (mert ez szimpla önbizalomhiányból ered az esetek többségében), hanem hogy ne legyen beteg, akit szeretsz, ne érje baleset meg ilyenek.
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:18
Ott a pont!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!