Sok év alatt változhat ez az emberben?
ezt úgy szokták mondani, hgoy kutyából nem lesz szalonna :) amit te mondtál, az arról szól, hogy a lánya is hamar bölcsibe fogja adni a gyerekét :)
szerintem változhat etéren egy ember .)
2011. márc. 7. 14:15
8 évvel ezelőtt még lehet,h nem volt elég türelmes,nem elégítette ki pusztán az anya szerep,hanem a karrierje is fontos volt számára,de ennyi év alatt ez már változhatott!nem feltétlenül ismétlődik meg!most már tudja,mit vállal,mi mindennel jár egy baba,stb
2011. márc. 7. 14:19
Szerintem ugyanez lesz a második gyerek esetében is. Ha annak a nyomorult gyereknek szerencséje van, akkor talán beérett az "anya" ennyi idő alatt. Viszont nem értem, hogy az ilyennek egyáltalán minek kell gyerek?! Ha ennyire szabadulna tőle, miért nem adja inkább örökbe? Sok szerencsétlen meddő nő meg mit nem adna azért, ha otthon babázhatna 3 évig, és szeretné azt a szerencsétlen kisembert!
2011. márc. 7. 14:21
4/12 A kérdező kommentje:
Tehát akkor 8 év elteltével, lehet, hogy egy otthon ülő tyúkanyó lesz, aki 3 évig sem unja a babázást? Akkor ez nem is személyiség függő, hanem körülmény és életkor függő?
5/12 A kérdező kommentje:
14:21 Az a "vicc", hogy mindennél jobban akarta és nehezen is jött össze az első. Ennek ellenére nagyon hamar terhes lett neki a babázgatás. Ezért kérdeztem, hogy ez megismétlődhet-e? (az első gyereknél sem volt már túl fiatal, harminchoz közelebb)
Az attól függ, mennyi idős volt az elsőnél. Ha 18 és 25 között, van rá esély, hogy nyugodtabb és érettebb lett, jobban felnőtt a feladathoz.( Azért 8 év, sok idő.) Ha már akkor is érett, komoly nő volt, akkor nem sok esélyét látom.
Üdv!
2011. márc. 7. 14:25
első kislánnyommal 3 évig otthon voltam,nem volt még bölcsi..
8 év múlva második kislányomnál sokkal jobban élvezem babázást..tudom h., utánna dolgozhatom eleget..
és hát igen a társasághiány szörnyű tud lenni..
2011. márc. 7. 14:31
Szerintem ez ember fuggo. En ismerek 35 evesben is olyat, aki szaladt dolgozni par honappal a szules utan, szoval nem feltetlenul olyan fiatal ez a no es akkor nem valtozik. Beallitottsag kerdese. Van, aki azt mondja, hogy ez nem elegiti ki es lehet, hogy 8 ev mulva sem fogja. En itthon vagyok a babammal, de a masik veglettol is rosszul vagyok, aki ezt babazasnak hivja es semmi masrol nem lehet vele beszelni mar.
2011. márc. 7. 15:05
Normális ember idővel egyre türelmesebb lesz. És változhat bármiben, csak mondjuk nem teljesen az ellenkezőjére. És a tudatosság is sokat jelent.
Pl én régen el nem tudtam képzelni, hogy egy teljes hétvégét itthon legyek több hónapon át. Ma meg teljesen szórakoztat az itthoni tevékenykedés.
2011. máj. 2. 17:34
Lehet gyerek melett élni is,dolgozni is,nőként viselkedni ,szórakozni,külön lenni,nem kell ősanya módjára belefulladni a gyerekébe és sírni utána hogy a férjünk félremegy,a barátaink meg nélkülünk járnak szórakozni,mimeg otthon poshadunk egyedül a konyha meg a gyerek között,engem ez sajnos nem elégíteni ki sose.És lelehet passzolni azt a gyereket néha nem cukorból van,attól hogy van nem kell eltemetni magunkat...
2011. máj. 2. 17:40
Kapcsolódó kérdések: