Elhunyt rokonaidat kitörlöd a telefonodból?
Igen. Elhunyt rokon, ismerős vagy bárki akinek már bármilyen okból okafogyott a telefonszámával a memóriát foglalni törlésre kerül.
A mobiltelefon nem a kegyelet eszköze. Arra ott van a lelkünk.
Nekem dec. 30.-án halt meg a keresztanyukám, mintha az anyukám lett volna...Még nem töröltem a számát, még egy kicsit jó, h benne van...ha elbúcsúztam, majd kitörlöm. Ma pedig meghalt a kereszapukám is, nem dolgozta fel a fájdalmát...
28 éves nő
Részvétem, ha meghalt valakid. :(
Igazából nem szoktam ezzel foglalkozni. Elfér az a telefonszám. Bár egy jó idő elteltével, ha szelektálok a számok között, akkor törlöm, vagy ha új telefonom lesz, már semmiképp nem rakom rá.
Nekem ugyanis egy telefonszám nem emlék. Valahogy nem annyira számít. Amúgy szeretem az emlékeket, fényképek, személyes tárgyak, stb. formájában, de valahogy a telefonszámok annyira nem tartoznak ebbe a kategóriába.
Akiket szeretek és már nincsenek köztük, az ő emlékük viszont olyan mélyen bevésődött a szívembe, hogy minden tárgyi, vagy bármilyen anyagi dolog, ami emlékeztet rájuk, eltörpül emellett, úgyhogy sokszor azt veszem észre, hogy még a kedves emlékeket ébresztő tárgyaktól sem esik nehezemre megválni, mert akkor is úgy érzem, semmit nem veszítek el a szeretteim emlékéből.
Nekem 2 éve halt meg a Barátnőm egy balesetben, még mindig benne van a száma és a neve a mobilomban... Nincs szívem kitörölni:-(
Anyu beteg volt, 5 hónapja halt meg, még az Ő száma és neve is itt van a mobilomban... és itt is lesz, ameddig csak lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!