Megengednéd a 18 éves lányodnak, hogy ő gipszkartonozza ki az előszobát?
Lehet,hogy nem ez a megfelelő témakör,de máshol nem kapok normális válaszokat.
A lányom nemrég lett 18 éves.Az első kérdésem az lenne,hogy a lányom festi magának a szobáját,ő tervezi és "építi" meg a bútorait,méretre megrajzolja és összerakja magának.Tavaly nyáron profi módon megépített egy kerti tavat.Ő rakta le a szobájába a padlót,a szegélyt,mimnden ilyen pasi munkát ő akar csinálni,és nem engedi,hogy szakembert hívjunk.De furcsa,hogy mindent nagyon jól megcsinál.De viszont főzni,takarítani,mosogatni és ilyen házi munkákat nem akar csinálni.
Szerintetek ez nem rossz? Olyan mintha felcserélődött volna a szerep. Vagy más is van így?
A másik kérdés az lenne,hogy most kitalálta,hogy a nagy előszobát ő akarja gipszkartonozni nyáron.Ilyet még nem csinált.Mindig megnézi interneten,mit hogyan kell csinálni.De úgy gondolom,hogy ez bonyolult lenne.
Ti megengednétek neki,hogy megcsinálja?
Kedves kivitelezo, gipsz karton, nem betonlapokrol van szol!
Egy eloszobat es nem kastelyt fog beepiteni az a lany, tehat nem valoszinu, hogy egy db-ban fogja felszerelni.
Akinek van erzeke ehhez, az nagyon ugyesen megtudja csinalni is, nem kell ehhez kulon diploma.
23vagyok,lány,mai napig én csinálok minden ilyet...amig otthonlaktam,kifestettem a lakást,előtte lecsiszolni szépen,bejavitani a hibákat,amdj festés.
Plafonra a diszhungarocelt én ragasztottam,pedig az macerás.
Gipszkartonozni ahhoz képest semmi,azt is csináltam elég sokat,de jó leirásból jól meglehet.
és még sorolhatnám
épitésznek készültem,de rengeteg pénz,és nincs elég ismerettségem,igy másféle mérnök lettem,de hobbiból lassan elkezdem az épitészt,kifizethetné a cég:)
jah,főzni 20 évesen tanultam meg,mostanra bármitmegcsinálok finomra
takaritani,mosogatni...erre párom rávehető,kicsit csesztet,és én is csinálom:)
hagyd,had csinálja...minek fizetnél halom pénz valakinek ha ő is meg tudja?
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!