Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányom Justin Bieber rajongó...

A lányom Justin Bieber rajongó, de annyira, hogy teljesen szerelmes belé, meg minden, és egész nap csak a zenéjét hallgatja, és egyébként meg tök búskomor a családdal. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 08:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
53%

Tényleg érdekes a kérdés stílusa, meg maga a felvetés is, mert szerintem egy felnőtt nő ezt a problémát tudja kezelni.

Mindenesetre sajnállak kérdező, hogy ezt kell elviselned, de majd elmúlik, türelem. Egy kamaszhoz csak türelem kell, de abból rengeteg, mert elviselhetetlenek tudnak lenni. De majd ezt is kinövik.

2011. márc. 6. 10:01
 12/20 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem meg a kérdező csak aggódik a kislánya miatt, és én nem hinném,hogy minden anya tudja ezt a problémát kezelni,ugyanis van akinél ez már súlyos.Én sem bírnám ki,ha a gyermekem depressziós lenne és alig szólna hozzám.Én belehalnék.Mellesleg a kérdező lehet huszonéves is és akkor miért lenne baj a stílusával? Az én anyukám is szokott olyat mondani,hogy "tök cuki".:)
2011. márc. 6. 10:11
 13/20 anonim ***** válasza:
86%

Én Ricky Martinért voltam oda meg vissza :D

Csak hát kiderült h meleg :D:)

Majd kinövi:)

2011. márc. 6. 10:27
 14/20 anonim ***** válasza:
85%

Emlékszem az én anyukám is kikészült kicsit ettől szóval nem csoda ha rosszul viseled.

Hány éves a kislányod, szerintem ha kb 8-15 éves nincs ezzel semmi baj majd kinövi, magától is rájön arra, hogy egy ismeretlen sztárba nem lehet szerelmes, de most nem hiszem, hogy ezt elhinné.

A búskomorságnak viszont ehhez semmi köze szerintem.

2011. márc. 6. 10:33
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, segítségemre voltak... ;)
2011. márc. 6. 11:25
 16/20 anonim ***** válasza:
40%

Először is: ha a lányod hangosan hallgatja a zenéjét egész nap, úgy, hogy te is hallod, akkor minden tiszteletem a tiéd, mert én már fejbe lőttem volna magam. :)

Komolyabbra fordítva :). Két év múlva (lehet annyi sem kell) a lányod elgondolkodik és a fejéhez csap, hogy úúristen, nekem ez volt a kedvencem. Ez egy átmeneti időszak, hogy szerelmesek egy sztárba, és minden a sztárról szól az életében. Ahogy lecsengett a tokio hotel, ez a kis retek is eltűnik majd.

21/N

2011. márc. 6. 11:42
 17/20 anonim ***** válasza:
69%
egy felnőtt nem ír ilyen stílusban...
2011. márc. 6. 11:57
 18/20 A kérdező kommentje:
sajnálom, pedig felnőtt vagyok, 36 éves, a lányom pedig 13...
2011. márc. 6. 12:02
 19/20 anonim ***** válasza:
38%

Jaj más, miért baj ha

1. az anya megtanul a fiatalok nyelvén beszélni és úgy teszi itt fel a kérdését? szerintem ez jó dolog, hogy ennyire figyel a lányára és képes "szleng" nyelven beszélni...

2. miért baj ha meg még gyerek (és pont azért adja ki magát felnőttnek) mert meg akarja tudni a felnőttek hozzáállását a dologhoz???

2011. márc. 6. 17:37
 20/20 anonim ***** válasza:
53%

ez majd elmúlik. én pl. Orlando Bloomba voltam "szerelmes" ötödikben, minden nap megnéztem a Tróját, a szövegét máig kívülről tudom, úgyhogy a vége felé már angolul kellett néznem, aminek köszönhetően értem az angolt, pedig sosem tanultam (bár nem csak ez játszik közre benne, de ez is), hatodikban meg a fél olasz válogatottba zúgtam bele.=)

a lényeg: mindenki átesik ezen, néhány hónap, max. egy év és elmúlik. én kb. fél év alatt "kigyógyultam" a mániáimból, bár Olaszországot, a divatot, a nyelvet még mindig imádom, ott is képzelem el az életemet, és Orlando Bloom filmjeit még mindig szívesen nézem.=)

15/L

2011. márc. 6. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!