Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan szer, amitől a...

Van olyan szer, amitől a férjem nem kívánja az alkoholt?

Figyelt kérdés
A férjem mostanában rendszeresen iszik. Nem minden nap és nem sokat, állítólag csak 1 sört, de attól is olyan, mintha egész nap a kocsmában ült volna. Sok gondunk van mostanában, de ez akkor sem megoldás! Szeretném tudni, hogy tudtok e olyan módszert, vagy gyógyszert, amitől nem kívánná az alkoholt, mert nem akarok e miatt állandóan veszekedni. Valami olyat szeretnék ami hatásos és mégsem veszi észre. Legális dologra gondolok!:) Nem akarom megvárni amíg alkoholista lesz!
2009. febr. 18. 15:23
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
94%
Zavard el munkat keresni! Gondolom a gyerekek mar nem olyan kicsik, hogy neki kellene otthon vigyazni rajuk. Minden aldott reggel pattanjon fel a buszra, vonatra es menjen, menjen, menjen, addig, amig nem talal munkat. Micsoda ember az ilyen? Es te mondd neki, hogy ne homokba, es a poharba dugja a fejet, mert igy megtobb problemat okoz. Tudom, hogy mocsok ez az orszag, en mar eljottem onnan (nem akartam alkoholista lenni), de arra gondoljon, ha keres, talalni fog! Muszaj! Menjen el 3 muszakba, minimalberert, vagy menjen ki kulfoldre dolgozni. Az alkohol, a kocsma nem megoldas, ezt probald megmagyarazni neki. Keszitsetek oneletrajzokat, 1000 peldanyban, es vigye el 1000 helyre oket!!!
2009. febr. 19. 16:41
 22/27 anonim ***** válasza:
95%

Ja, hat gyogyszert, meg italba keverheto legalis dolgot nem tudok, de a tobbiek mar profin leirtak neked, gondolom es remelem csak mergedben gondoltal ilyen hulyesegre amugy!

Ha kell, egyutt menjetek el munkat keresni neki, tudom, hogy nem konnyu, de ha kell utazzon naponta tobb orat is a munkahelyere, kelljen fel hajnali 3-kor, es menjen dolgozni!

2009. febr. 19. 16:45
 23/27 anonim válasza:

az én férjem is hasonlóan borotvaélen táncolt az alkohollal, 2-3 naponta 2-3 sörre vágyott. az ok:

elmondta hogy szerinte én mindig irányítani akarom, és félig-meddig tudatosan lázadt is ellene.

én nem tudtam megváltoztatni az elvárásaimat, a helyzet egyre rosszabbodott. a szüleim is alkoholisták voltak, nem szeretem az alkoholt, mert ismerem a rombolását...

aztán megtért a hit gyülekezetében, és azóta nem iszik.

180 fokos fordulat van az életünkben.

2009. febr. 20. 12:42
 24/27 A kérdező kommentje:

A kérdésekre válaszolva:

Itthon iszik, de sajnos nem látom, hogy mennyit, ezért csak azt tudom amit ő mondd. Nem mintha hinnék neki... Volt már úgy, hogy az ablakon keresztül láttam a sörösdobozt a kezében, és mikor látta hogy kimegyek hozzá, bedobta a kertben egy bokorba és letagadta, hiába mondtam hogy láttam, és a dobozt is megtaláltam. Azt mondta az már rég ott van.

Munkát itthon én adok neki, de az a baj, hogy aközben iszik. Mert ha nincs dolga, akkor általában bennt van a házban és tv-t néz, elalszik közben esetleg, akkor nincs gond. Idebenn még egyszer sem ivott.

Munkát keresni pedig küldöm én, csak az a baj, hogy ő nem akar idézem "kuncsorogni" munkáért. Hiába mondja neki mindenki, hogy a munkáltatók nem fognak hozzánk bekopogni, hogy ugyan jöjjön már hozzájuk dolgozni.

Hát ez a helyzet.

2009. febr. 23. 11:46
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha itthon iszik én azt tenném, hogy iszonyat nagy hepajt csapva, az összes alkoholt a kukába! De azonnal! Hozza haza a következőt, azt is bele! Meg a wc-be önteni!

Majd megunja, hogy a semmire megy a pénze! + Zsebpénzt ne hagyj rá, ha az a gond, hogy míg te nem vagy otthon ő bevásárol, hát közöld vele, hogy választhat!

1. Elhagyod, és soha többet nem látjátok egymást

2. Nálad van a bankkártyája meg a pénztárcája a nap minden egyes szakában. Ha valamire szüksége van, hát szól és etére ott van, sürgős esetben délután pl gyógyszer, lázcsillapító, de ne rá bízd a nagybevásárlást! Ne engedd, hogy pénz legyen nála!

2009. febr. 25. 17:50
 26/27 Frici1985 válasza:
36%
Aki ilyeneket mer írni, hogy szemét dolog belecsempészni... Az lehet, hogy maga is alkoholista. Aki alkoholista, azzal nem lehet megbeszelni, hogy ne igyon. Annál jobban... Szörnyű állapot ez. Családok mennek szét az alkohol miatt. Igen is a kérdezőnek igaza van. Veszekedés nélkül, csendben oldaná meg a problémát. Végül, sikerült valamit kipróbálni ami be is vált? Nálunk is van sajnos ilyen probléma. Az apósoméknál lakunk. Arra sincs tekintettel, hogy a feleségem terhes. Nyugalomra lenne szüksége. Az unokája ha lehet kerüli, mert úgy beszél vele... Mindenki szar. Mindenkire mond mindent. Az anyósom nem is értem hogy bírja. Éjszaka nem hagyja aludni, mert veszekszik vele. Ha valakinek van használható ötlete, alkalmazza,míg nem késő. Amíg el nem jut oda, hogy:"csak az ital..."
2017. júl. 27. 10:30
 27/27 anonim ***** válasza:
Megoldódott?
2021. jún. 11. 05:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!