Miért van az hogy párom soha semmiért nem kér tőlem bocsánatot? Ő felsőbbrendű vagy mi?
Nem felsőbbrendű, csak nem néz téged semminek se, nemhogy embernek.
Kétlem, hogy őszintén szeretne.
Harmadik valaszolo vagy. Vajon nem oroszlan csillagjegyu a baratod? Azert kerdezem mert hasonlo viselkedessel meg talalkoztam es kivancsi lennek ha neki is ugyanaz a csillagjegye.
Amugy tenyleg hagyad el. Ez nagyon megalazo, senkinek se engedd, hogy igy banjon veled.
Nekem nem volt kapcsolatom az illetovel, nem jutottunk addig, igaz nem is lett volna esely ra, mert egyszeruen nem talaltunk. Inkabb egy lazabb fele volt (nem jutottunk messze...) de leraztam, akarmennyire is tetszett bizonyos szempontokbol, mert olyan negativ tulajdonsagai voltal, amikkel kiakasztott - arrogans, onzo, nemtorodom. Volt benne sok jo is persze, de azok a hulye tulajdonsagai kiboritottak. Megszakitottam vele mindenfele kapcsolatot.
Mi ujsag kerdezo? Mondd el nekunk.
En szemely szerint kivancsi vagyok.
Utolso valaszolo vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!