Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy párom soha...

Miért van az hogy párom soha semmiért nem kér tőlem bocsánatot? Ő felsőbbrendű vagy mi?

Figyelt kérdés
Annyira rosszul esik hogy párom nem tud bocsánatot kérni tőlem. Gondolkodás nélkül és megbánás nélkül elvan mellettem utána a továbbiakban is, hacsak én nem megyek el. Pl összeveszünk valamin, és ő volt a hü**e, ő nyugisan tv-zik, én meg tiszta ideg vagyok és inkább lemegyek a konyhába. Utána meg úgy tesz mint ha mi sem történt volna. Vagy olyan is van, hogy pl én jövök el tőlük (mert nálukvoltunk) és van hogy 2 napig sem hív fel telefonon. Megvárja hogy majd én úgyis keresem. (akármilyen üggyel, de úgyis keresem) Hosszú kapcsolat, több mint 4 év és még nem élünk együtt.
2011. márc. 5. 15:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

"Neki is megmondtam már hogy nem vagyok szerelmes de nem hitte el és még ki is röhögött, hogy már hogy ne lennék az, meg hogy én annyira szeretem őt, hogy el sem lehetne engem zavarni meg hogy én mindent megbocsájtanék neki. Nemtudom ezt honnan veszi?? "

Hát, lehet hogy onnan, hogy épp ezt csinálod?

Azt mondod nem szereted, de vele vagy.

Azt mondod megbánt, de megbocsájtod, vagy legalábbis elnézed neki.

Ellenmondasz önmagadnak.

2011. márc. 5. 17:10
 12/25 anonim ***** válasza:

Ja és csak azért nem szakítasz vele, hogy neki ne legyen más? Te már nem szereted, de nehogy neki új barátnője legyen? Nemsemmi.

Kapcsolatfüggőség rulez!

2011. márc. 5. 17:11
 13/25 anonim ***** válasza:
Tipikus az eseted. Ez a "kapcsolat" azért tart 4 éve, mert kb. 3 éve tudod, hogy semmit nem jelentesz neki, de reménykedsz. Néha dob egy kis morzsát, abból elvegetálsz hetekig, elhiteted magaddal, hogy szeret téged. Egyenes út a lelki nyomorig, el is fogod hinni (ha már el nem hitted), hogy csak ennyit érsz. Jól látod, ha szakítasz, pár hét múlva meglesz az utódod. Akivel szintén nagyon tündér lesz (az elején), hogy annak a lánynak is legyen mire emlékeznie, legyen mit visszasírnia, mikor már vele is csak egy köcsög lesz. Mert az lesz. Te viszont addigra találhatnál egy normális fiút.
2011. márc. 5. 17:51
 14/25 anonim ***** válasza:

"semmit nem jelentesz neki, de reménykedsz"

De hiszen neki sem jelent semmit a pasi...

2011. márc. 5. 18:04
 15/25 anonim ***** válasza:
off 18:04 Neked tényleg ez jön le, hogy a lánynak semmit nem jelent? Akkor miért is szomorkodik?
2011. márc. 5. 18:07
 16/25 anonim ***** válasza:
91%

Ő nem szeret téged, de nagyon kényelmes neki ez a helyzet. Te sem szereted, többet bánt téged, mint amennyi jót kapsz tőle, lenéz téged, el van szállva magától. Hiszi, hogy ő bármit megtehet, te úgyis azon vagy, hogy mihamarabb szőnyeg alá söpörd a problémát és konfliktus nélkül éljetek. Tudja, hogy nem boldogulsz nélküle.. Hogy idegesít, ha összevesztek.. Nem akarod, hogy mással legyen, és valószínűleg fenyeget is téged ezzel.. "Egy hét alatt jobbat találnék, mit te!" (vagy nem?)

Hagy el! Ha összezördültök, mondd meg neki, hogy te ezt nem bírod tovább, elmégy, és nem jössz vissza többé. Valószínűleg röhögni fog, és nem hisz majd neked. Aztán pofára esik. Ne vedd fel többet a telefont. Ha mégis, akkor közöld vele, hogy vége. Ha megbocsátanál neki, tudná, hogy ez is csak üres fenyegetés, és pontosan ugyanígy menne minden tovább..

Attól ne félj, hogy lesz más neki. Lehet, hogy lesz, de ne irigyeld tőle ezt a bánásmódot. Inkább sajnáld.. pontosan ugyanazt kapná, mint amit te. Ha eleinte nem is volt ilyen, most már minden kapcsolattól minimum annyit vár, mint a tiétektől.. Hogy fusson utána a nő, naponta bizonygassa, mekkora istenkirály is ő, és viseljen el neki mindent, miközben dalolva ki is szolgálja.

Nincs értelme tovább erőltetned. Nem jelentesz számára semmit.. Ha nem lennél, nem miattad sírna, hanem mert nem lenne aki elmosogat, és aki biztosítja őt pótolhatatlanságáról.

2011. márc. 5. 19:10
 17/25 anonim ***** válasza:
Mert tudja, hogy úgyis keresed. Egyszer vegyél erőt magadon, és ne fuss utána.
2011. márc. 5. 19:16
 18/25 anonim ***** válasza:

18:07-nek:

Leírta, hogy már nem szereti a pasit. Én is azt kérdezem, hogy akkor miért szomorkodik?

Kapcsolatfüggőségnek hívják ezt, nem szerelemnek.

2011. márc. 5. 19:18
 19/25 anonim ***** válasza:
Az emlékek úgyis megmaradnak, de a jelenhez semmi közük. Ezt mondogasd magadnak.
2011. márc. 5. 19:20
 20/25 anonim ***** válasza:

vagy azért, mert alapvetően ilyen típus. vagy pedig azért, mert megszokta, hogy ott vagy neki, kevésbé értékel.

ha régebben is így viselkedett akkor az első variáció a sanszos.

2011. márc. 5. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!