Utazás esküvőre (repülővel) bővebben lent?
A nyáron lenne unokanővéremék esküvője. Mi is hivatalosak vagyunk.(Berlinbe lenne)De testvérem kijelentette,hogy ő nem akarja, hogy kocsival menjünk,inkább belead a jegy árába.Én viszont még soha életemben nem repültem és baromira félek. Tudom, biztonságosabb,minta busz.Még az sem biztos, hogy azzal megyünk.Viszont, megsértődnének,ha nem mennénk el.(Arra is gondoltak, hogy lehet itthon tartják,ugyanis a család, barátok itt laknak.)De egyszerűbb lenne.
mi nem dönthetünk, de viszont, ha repülővel akarnának menni, én úgy nem szeretnék a félelem miatt.
Utazott közületek valaki repülővel(akár esküvő, akár más)?
Alap nálam lesz:) Mindenhova viszem:)
Csak nagyon félek....
NEM IS IGAAAZ, KEDVES ELSŐ VÁLASZOLÓ!!
Kérdező, ne aggódj, csak az első pár perc a félelmetes s az utolsó (de az se olyan vészes), ne hagyd ki semmi pénzért, én először még a közelébe sem akartam menni a repülőnek, mostmár 2havonta repülök s semmi gond :) ne félj, nem lesz semmi baj
Köszönöm, aranyosak vagytok:)
Mindenki mondja, mekkora élmény.
Kicsit megnyugtattatok:)
Szerintem a ti dolgotok, hogy mivel mentek, ha nem akarsz repülni, akkor nem repülsz oszt kész. A tesód úgyis mindent eldönt az esküvővel kapcsolatban, nehogy már azt is eldöntse, hogy a vendégek mivel utazzanak.
Nyilván azért akarja, hogy kényelmesebb legyen, de ha te inkább hosszabban utazol, mint rettegve, akkor te tudod. :) Van aki retteg a repülőtől, ha viszont meg tudsz barátkozni a gondolattal, nem csak ráderőszakolják és végig sikítod az utat, akkor hidd el kényelmesebb lesz és nem kell félni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!