Szerintetek érdemes Budapestre költözni? (Főleg akik Pesten laknak. )
Indokokat kérek
köszi
Nos, minden vidéki azt hiszi, hogy itt baromi könnyű munkát találni, de nem így van. Tény, hogy több lehetőség van, de annyival többen is pályáznak egy-egy állásra, úgyhogy ilyen szempontból gyakorlatilag ugyanott vagy mint vidéken.
Az is igaz, hogy nagy távolságok vannak. Míg a vidéken élő rokonaim 5 perc alatt bent vannak a munkahelyükön, az iskolában, addig én egy irányba 1,5 órát utazom, többszöri átszállással, vagyis napi 3 órám elmegy csak az utazásra.
A nagy tömeg, a sok ideges, rohanó ember, a rossz levegő sem éppen pozitívum.
Ja és az élet is drágább. Az albérlet, az ingatlanok, a szórakozhelyek mindenképpen drágábbak mint vidéken.
Persze van jó oldala is. Több szórakozási lehetőség van, több ruha és élelmiszerbolt, pláza, mozik, fitness termek stb.
Úgyhogy neked kell eldönteni, mennyire éri meg idejönni.
"Mikor hazamentem szüleimhez komolyan az "első" bkv-s utazásom alkalmával rettegtem. Néztem ki fog éppen leütni a táskám miatt meg hasonlók.
"
Most ez komoly, tényleg rettegni kell mindenkinek Pest utcáin??
"De már írtam, itt ahol én lakok, éjszaka is nyugodtan mászkál kint az ember, nappal meg pláne.
"
És , ha megkérdezhetem melyik kerület ez?:)
Belvárosban, zsúfolt tömegben bárhol előfordulhat, sőt éppen ilyen helyeken fordulnak elő a kétes alakok és nem könnyű kiszúrni, hiszen ők is tanulnak:)
szépen, elegánsan öltözködik egy átlag tolvaj- így nem lehet kiszúrni.Átlagember kinézetük van- pesten bizony esti órákba bárhol is élsz majd, vigyázni kell- ez benne van a levegőben- pár hét után nem kell magyarázni majd- érezni fogod magadban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!